Sueta viitoarelor mamici (80)
Raspunsuri - Pagina 8
aleesicoo spune:
calariti-ma si pe mine va roggggggg ca si asa merg cam cocosata![]()

asa creste bebicu
ale
cu printesa Karina Florentina in 28 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo calariti-ma si pe mine va roggggggg ca si asa merg cam cocosata ![]() asa creste bebicu ale cu printesa Karina Florentina in 28 sapt ma Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
te calaream yo dar n-am voie

Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozulici
sunset_zuzi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lia73
te calaream yo dar n-am voie ![]() ![]() Am avut un paunel frumusel si dragalas Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici |

lorin7774 spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo calariti-ma si pe mine va roggggggg ca si asa merg cam cocosata ![]() asa creste bebicu ale cu printesa Karina Florentina in 28 sapt ma Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
am auzit ceva de calareala ?????????
prezent, prezent !!!!!!
calaresc tot ce se poate, la orice ora din zi si din noapte...

numai ca rezultatele nu se vad....in traducere libera, calaresc degeaba !!!!!!!!!

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA

http://zilepentruluciana.wordpress.com/
sunset_zuzi spune:
| citat din mesajul lui bebelu86 neata si de la mine..chiar dc e aproape pranz. dar nu am putut sa dorm. FElicitari Sun ![]() ![]() ![]() ![]() AM zis eu ca trebuie sa trec si pe la voi sa va port noroc ![]() toate fetelehttp://davf.daisypath.com/WBynp2.png noi2 nunta noastra Dragostea-i nebuna vine de pe luna, nu incerca sa te ascunzi de ea sigur te va gasi, dragostea e simpla e iubire adica nimeni in lume nu a stiut sa-mi spuna de fapt cum e ea,cum e dragoste Cu ajutorul Bunului Dumnezeu voi fi anul acesta |
saru`mana

cora79 spune:
Bine zuzelor,faceti petrecere fara mine,na ca cv-am prins si am venit si eu la calareala![]()
![]()
![]()
![]()
Pe cine calaresc si eu pe Sun sau pe Ale
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
bubster spune:
dupa tratament si sperante...pot sa ma laud acum k
18+.asteptam o leoaica in viata noastra ![]()
cora79 spune:
| citat din mesajul lui bubster buna fetele ! sunt noua aici ! 18 + .o sa fiu mami de fetitza |

Scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare si sa iti apara mesajele in timp util"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
cora79 spune:
| citat din mesajul lui bubster dupa tratament si sperante...pot sa ma laud acum k 18+.asteptam o leoaica in viata noastra |

,ce tratamente ai facut?
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"