Sueta viitoarelor mamici (80)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

evaluat

www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">

Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

evaluat si eu

va trimit imediat la fiecare cate o portie

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
noi2
nunta noastra

Dragostea-i nebuna vine de pe luna, nu incerca sa te ascunzi de ea sigur te va gasi, dragostea e simpla e iubire adica nimeni in lume nu a stiut sa-mi spuna de fapt cum e ea,cum e dragoste
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu voi fi anul acesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polo spune:

Helo helooo la gagici. Lipseste omu' o zi si voi ce faceti - da-ti gata un cap si ceva.
am lipsit de la party, dar am avut o star toxica si mai am si acus ceva, dar SHUETA noastra ma scoate ea din butoi.
Va pupic pe toate

http://community.webshots.com/user/diove

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polo spune:

Bebelu, bine ai venit si o sedere cat mai scurta.
Mie sa nu imi faci pachetel ca sunt la regim. Nu vorbim acus de inaltime si greutate ca ma apuca si mai rau. DAr ajung eu incet incet la greutatea mea normala.

http://community.webshots.com/user/diove

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

fetelor..stiu ca e cam tarziu pt prajitura dar va invit acum ca sotiorul meu a acaparat calculatoru si abia s-a dat sa va trimit portiile promise

aveti aici cu vanilie si cu ciocolata

sper sa nu fie prea tarziu

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
noi2
nunta noastra

Dragostea-i nebuna vine de pe luna, nu incerca sa te ascunzi de ea sigur te va gasi, dragostea e simpla e iubire adica nimeni in lume nu a stiut sa-mi spuna de fapt cum e ea,cum e dragoste
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu voi fi anul acesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

neata fete....azi sunt mai matinala ca niciodata ...am facut testul, iar a doua liniuta se vede ffff pal si doar la lumina puternica...in cazul asta am 2 variante ori testul meu este stricat si imaginatia mea imi joaca feste ori e de bine...de azi dimineata bocesc intr-una si nu as vrea sa ma amagesc de pomana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Felicitari!
Daca apare a doua liniuta sigur esti Asa apare la inceput, peste cateva zile o sa fie mai evidenta.
Daca nu esti sigura pe test, fa Shure Check

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

neata fete....azi sunt mai matinala ca niciodata ...am facut testul, iar a doua liniuta se vede ffff pal si doar la lumina puternica...in cazul asta am 2 variante ori testul meu este stricat si imaginatia mea imi joaca feste ori e de bine...de azi dimineata bocesc intr-una si nu as vrea sa ma amagesc de pomana

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
............................................................
www.petitieonline.ro/petitie/sa_schimbam_soarta_romanilor_care_au_nevoie_de_tratamente_in_strainatate_-p60665048.html" target="_blank">Semneaza petitia

Mergi la inceput

Am si uitat sa dau Buna dimineata!

Am vrut sa o linistesc pe sun mai intai.
Va invit la un ceiut

www.petitieonline.ro/petitie/sa_schimbam_soarta_romanilor_care_au_nevoie_de_tratamente_in_strainatate_-p60665048.html" target="_blank">Semneaza petitia

Mergi la inceput

sun Ce test ai facut?

Mergi la inceput

sun Poate ai ovulat mai tarziu. Testele noastre nu sunt prea perforante, nu iti zic cu 5 zile inainte. Incearca sa te linistesti

Mergi la inceput