Sueta viitoarelor mamici (80)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cora79

Liaaaaaaaa,mai usor cu munca,ca nu iti ridica nimeni statuie

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

vreau sa termin
joi incep cu sapa
si vin seara
asa ca..............

Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozulici

Mergi la inceput

johann
ai reusit?

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lia73
nu mailu tau
bagi mailu comun
si parola primita PM

am priceput, dar de vazut nu am vazut nik... am bagat adresa , am bagat parola si nik
mai incerc...

www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui JoAnn

Citat:
citat din mesajul lui Lia73
nu mailu tau
bagi mailu comun
si parola primita PM

am priceput, dar de vazut nu am vazut nik... am bagat adresa , am bagat parola si nik
mai incerc...

www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

ma uit yo acum

pozulici

Mergi la inceput

nici la mine nu merge
s-a schimbat parola???

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

povestea mea: anul trecut in decembrie am descoperit ca sarcina mea se oprise la 9 saptamani...am suferit mult dar am mers mai departe si mi-am dorit enorm sa am o fetita..in martie am facut test eram ..am fost cea mai fericita din toata lumea...la 6 sapt am avut o hemoragie f puternica ..eram terminata credeam ca si de data asta mi-am pierdut copilul.in cateva ore s-a oprit..a 2a zi dimineata la eco bebele era bine doar ca am avut decolare de placenta ..mia zis doc.ca am 50% sanse sa pierd ..eu m-am agatat de celalalte 50...am laut utrogestan in fiec zi si timp de 3 sapt am stat doar in pat..ma duceam doar la toileta si la dus.la urmatoarea eco totul era bine...pana in luna a 7a cand m-am trezit intr-o dimineata cu contractii..nu cedau deloc..am fost la dc...dilatatie 4 ...m-au internat imediat..mi-au facut o injectie pt maturarea plamanilor si au zis ca nu am voie sa ma misc deloc nici macar de pe-o parte pe alta..vroiau sa amane nasterea cat se poate..dar fetita mea se grabea...intr-o ora aveam contractii deja prea puternice nu mai puteam...dilatatie 10...m-au dus in sala si in 5 minute am nascut...nu o sa uit niciodata cum se uita la mine fetita mea..au luat-o repede si su dus-o la alt sptal f mare unde aveau o sectie f bine echipata pt bebeii prematuri. a3a zi am ajuns si eu la ea..eara atat de mica..dar a respirat singura din prima clipa...mi-au zis ca o s-o tina 2 lui pana ajunge la termen..dar cand aporpe avea 2 lui a facut o infectie f puternica( spitalul si mai ales sectia de terapie intensiva sunt f periculoase chiar si cu toate masurile de protectie)...nu s-a mai putut lupta ...si pe 12 nov s-a hotarat sa plece ...restul cred ca va puteti imagina ce am simtit...la un moment dat am inceput sa citesc din nou pe forum..asa aiurea pe la toate subiectele..si am deschis intr-o zi "locul fetelor nou-venite"..de atunci v-am citit in fiec zi...am trait cu voi toate momentele chiar daca va citeam din umbra...la un moment dat, chiar daca stiu ca nu mai pot iubi pe nimeni asa cum o iubesc pe maryam(fetita mea) am acceptat sa incercam sa facem o surioara sau un fratior pt ea..maryam o sa fie mereu ingerasul nostru care se roaga pt noi....era prea buna pt lumea asta..acum e bine si nu o sa mai sufere niciodata...si pana la urma o sa ne intalnim din nou....acum 2 zile am facut test...pozitiv...ma simt fericita dar si trista..maine ma duc la 1 eco...sper ca nu v-am plictisit sau intristat cu povestea mea...lia fii sigura ca dumnezeu ne da doar atat cat putem duce...si dupa foecare cadere este datoria noastra sa ne ridicam si sa mergem mai departe cu speranta...totul are un motiv

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Doura,imi pare nespus de rau pentru ca ai trecut prin asa tragedie,dar.....trebuie sa stii ca viata mai ofera si surprize placute,cu optimism si curaj vei reusi sa mergi mai departe si sa devii mamica fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Bine ai venit la noi Douradoudou ,felicitari pt noua sarcina
Trista povestea ta dar e bine ca ai inteles ca tr sa mergi mai departe,pt noi e usor de spus,adevarata batalia o dai tu...mult curaj si credinta

DD ne-a daruit o minune 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Noi suntem o gasca de fete unite si optimiste,asa ca ai nimerit unde trebuie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

va multumesc pt primire...da stiu k sunteti unite si de aia am ales sa raman la voi in familie

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri

Mergi la inceput