Sueta viitoarelor mamici (80)
Raspunsuri - Pagina 12
cora79 spune:
Lia,vin la tine si te ciufulesc sau iti trag o chelfaneala sa ma tii minte,draga mea nu ai voie sa clachezi,vei avea o paunitza frumoasa si sanatoasa cat mai curand,ai incredere in Cele Sfinte si va fii ok,noi ne bazam pe tine si pe optimismul tau
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
JoAnn spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cora79 JoAnn esti prefesoara gagico? |
nuuuuu..nu sunt profesoara sunt eleva ca de... la batraneti te mai gandesti ca iti mai trebuie si ceva carte
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
cora79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui JoAnn
nuuuuu..nu sunt profesoara sunt eleva ca de... la batraneti te mai gandesti ca iti mai trebuie si ceva carte www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank"> Forever,Michael |
Arianna11 spune:
Cora bine ai revenit....in sf o atmosfera mai vesela
Tocmai am comandat o pizza diavola,cu salam picant ,nu mai pot de foame
DD ne-a daruit o minune 9+
JoAnn spune:
fetelor si cu parola primita ce fac unde sa umblu???? ajutati o "beata" nestiutoare
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Lia73 spune:
citat din mesajul lui cora79 Lia,vin la tine si te ciufulesc sau iti trag o chelfaneala sa ma tii minte,draga mea nu ai voie sa clachezi,vei avea o paunitza frumoasa si sanatoasa cat mai curand,ai incredere in Cele Sfinte si va fii ok,noi ne bazam pe tine si pe optimismul tau "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
mai dau si yo cu batu in balta
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici
cora79 spune:
citat din mesajul lui Arianna11 Cora bine ai revenit....in sf o atmosfera mai vesela Tocmai am comandat o pizza diavola,cu salam picant ,nu mai pot de foame DD ne-a daruit o minune 9+ |
Lia73 spune:
citat din mesajul lui JoAnn fetelor si cu parola primita ce fac unde sa umblu???? ajutati o "beata" nestiutoare www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank"> Forever,Michael |
bagi pe mail adresa noastra loculfetelornouvenite@yahoo.com
si bagi parola primita prin PM
sper ca am fost explicita
nu ma prea pricep sa explic
cora79 spune:
citat din mesajul lui JoAnn fetelor si cu parola primita ce fac unde sa umblu???? ajutati o "beata" nestiutoare www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank"> Forever,Michael |
Lia73 spune:
ma duc la bucatarie
fac ciorbita de fasole
azi toata ziua am muncit
biata de mineeeee