ora de culcare seara

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Si noi avem o problema cu somnul mai exact se pune in pat pe la 21-22 si adoarme la ora 23.Dimineata la 8-8.30 este in picioare daca nu mai devreme.Doarme si la pranz maxim 2 ore.N-am mai iesit nici noi in ultima vreme asa des afara si poate si acesta e un motiv de nesomn.In perioada de toamna cand iesem zilnic si somnul ei era mai profund si adormea la ore rezonabile.Am uitat sa precizez ca Deea are 1 an si 8 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanabogdan spune:

baietelul meu,matei,are 3 ani si 3 luni dar el doarme in 99%din zile daca se intampla acel1% este fresh ca si cum ar fi dormit dar dupa ora 17 vrea neaparat sa doarma.asa ca incercam sa doarma zilnic chiar daca mai nou adoarme dupa ora 15.se trezeste dupa 17.30.iar seara adoarme cam la 23-23.30,daca mergem in vizite sau zile onomastice cum s-a intamplat si sambata atunci se culca si la ora 1,dar dimineata indiferent la cat se culca se trezeste la 9.30 maximum si vine la noi in pat.daca vine pana la 8 atunci mai doarme la noi in pat inca o ara doua,depinde daca si noi dormim.sau daca tata merge la munca si nu face galagie.
eu cred ca am un copil destul de echilibrat si nu as vrea sa ii scot somnul de dupa amiaza.
da ,daca am fi in alta tara si am avea program cu pauza de masa de 2 ore ,clar nu ar mai dormi.si s-ar culca mai devreme seara.
noi nu am mai mers de ceva vreme la gradi ,ser atunci cand mergea avea alt program ,clar.dupa ce trece perioada asta nasoala cu raceli si viroze il voi duce iar,dar asa nu pentru ca tot colecteaza.
somn usor vous si puilor vostri.

Mergi la inceput