borcanasele pt bebelusi

borcanasele pt bebelusi | Autor: patrisuca

Link direct la acest mesaj

Nu am avut niciodata incredere in borcanasele acelea cu papica pt bebelusi! am preferat sa-i dau mereu ceva proaspat facut pe moment neconservat, si cat mai natural. dar ma gandesc in concediu de exemplu ce as ptea sa-i dau la 8 luni si jumatate? sa iau borcanase? sa le testez inainte sa vad daca le primeste si daca ii plac? sau sa apelez la altceva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Eu am incercat sa-i dau borcanase in concediu, dar nu i-au placut deloc, asa ca ma descurcam cum puteam. Mai bine incearca intai, sa vezi daca mananca. Aaa, si daca iei borcane de la firme de calitate nu cred ca ai de ce sa-ti fie teama. Uita-te la ingrediente ca sa iei ceva sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Eu am folosit in concedii si alte situatii in care nu aveam conditii sa ii prepar chiar eu mincarea. Daca accepta, foloseste cu incredere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Si eu le-am folosit in concediu. Este mai sigur decat un piure sau o supa din restaurant (mai ales la varsta asta). Si sunt foarte practice: nu necesita refrigerare (se pot tine pana la 25 grade) iar domnisoara mea le manca si neincalzite (la temperatura camerei).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Patrisuca ,imi pare rau ca nu stii dar borcanelele nu au conservanti si probabil sunt mai "safe"decit ce zici tu ca-i prepari natural...din piata!Sunt mai "safe"decit Danonino,de ex ca tot citeam ca papa bebelusii!
Deci la cel fel de fructe se gasesc acum pe piata(ma gindesc la piersici,caise),cred ca fructele de la borcan sunt mult mai bune,nu-s atit de pline de ingrasaminte si alte chimicale,sunt atent selectionate,cel putin aici se fac des controale si ies rapid la iveala problemele.
Probabil ca trebuie probate inainte de concediu insa sunt o alternativa f buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

eu i-am dat copilului in concediu exclusiv borcanele ca nu am incredere in mancarea de pe litoralul romanesc nici pt un om matur daramite pt bb de 10luni cat avea david..am cautat doar din gama hipp cele pe care scrie "bio" si chiar am incredere in ele

de altfel,de la inceputul diversificarii i-am dat ocazional si borcanel deci era invatat cu gustul

de David si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

foloseste-le cu incredere. si noi am folosit si o mai facem inca, ocazional.

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patrisuca spune:

super> multumesc pt informatii fetelor. chiar mi-ati fost de ajutor. pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki31 spune:

Patrisuca,parerea mea este sa incerci sa-i dai copilului sa pape inainte sa plecati in concediu asa vezi daca le papa cu placere si mai ales daca le tolereaza,asta ca sa nu ai vreo surpriza si sa te afli in situatia de a nu avea ce sa-i dai sa pape.
Iar daca nu ai incredere in mancarea din borcanele,poti incerca sa cumperi variante bio,eu ii dau baietelului meu pireuturi de fructe bio si le papa cu placere,nu au coloranti,conservanti si nici zahar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Fata mea a mancat acasa si in deplasare exclusiv mancare de la borcan.......am avut o tentativa sa ii fac morcovi piure, am fiert morcovii de le-a iesit sufletul si mi-am dat seama ca pasta aia nu are nici un gust si nici o valoare nutritiva ci doar umple burta.
Asa ca iau mancare variata, la borcanel, numai organic si sunt foarte multumita.
Masa de pranz o primeste la cresa si este gatita acolo.

Ti-as recomanda sa incerci intai borcanelele pt ca s-ar putea sa nu-i placa toate si sa stii ce sa iei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fetyza spune:

buna,eu i-am dat bebeului meu ffff rar mancare la borcanase(ocazional),am mai multa incredere in mancarea facuta de mine,asa ca va sugerez tuturor mamicilor sa nu apelati foarte des la borcanase,credeti ca sunt f naturale eu una nu ma incred in ele,cum rezista alea in raft la 20 grade?in orice caz fiecare isi creste copilul cum vrea....pupici

Mergi la inceput