Poznasi smecherasi de mai - iunie 2004 (12)
Raspunsuri - Pagina 21
Irinusha spune:
Stefa!
Sanatate multa puiut viteaz si invingator!
Aici e cald de ieri si am stat pe afara, la un balci ... azi vrem sa plecam undeva, dar nu ne-am hotarat unde. Acum repede ....
Plus ca am mai redescoperit un hobby si n-am timp :D ....
Mona, si Cris stie ca Opa meu (tata lui Opa) o sa fie primul, dupa care Opa, Oma, tata-su, eu, el si Melie ... ne ia dupa varste :D. Sau daca cineva e tare bolnav ... Oricum e marcat de moarte, vorbeste destul de des. A inteles cat de cat si ca tata-su a fost o perioada f. trist dupa ce a murit bunica lui ... cred ca a inteles si de ce. Eu zic ca-i bine. Eu nu-s religioasa (Boby nici atat) si nu-i spun nimic de iad si rai ca oricum mi se pare o mare aberatie ... suntem
oameni buni, ca asa e bine sa fim sa traim linistiti, cu sufletul nostru impacat, nu ca ne-ar pedepsi Dzeu. De aceea nici nu-l dau la ore de religie, ci la etica ... Si ce vine dupa? Nici eu nu stiu ... mi-ar place sa fie cumva (mai ales idea mea ;)), dar nu-s sigura ... asa ca ce sa le spun? Mai bine, vorba ta, sa-si faca singuri o idee, decat sa aibe aberatiile altora in cap. Oricum, ptr. cei ramasi in urma, nu vine nimic, omul drag si ce a fost el, e dus .... Cam greu de explicat.
Lia ta nu-i cam mare ptr. 20 inch-i? Ca-i tocmai buna ptr. Cris, cu 114 cm inaltime. Si lasa fata cu roti ajutatoare, daca asa se simte mai sigura ... oricum, pe Lia am vazut-o de mult in poze ca-i o viteaza. Si Victoria e fata din poze? Ca o stiu de bb mic. S-a facut frumoasa! Si mi-a placut gradina!
Si fain mod de moarte ... fain rau. Devreme desigur, dar fain. Pacat ca n-avem toti norocul asta ... eu sunt terorizata de dureri, ei, fiecare cu of-ul lui.
Bertha, nu ma pricep la alergii. Stiu numai ca baiatul finilor era tot la proteina din laptele de vaca alergic, cu crize nasoale ... acum, cu 7 ani nu mai are nimic ... asta de fapt de ceva ani, parca de la 4 ani asa ... Curaj!
Laurina, chiar asa, ce-i cu 6le? Pupici!
Gata, ca nu mai plecam!
VA pupam! Sanatate multa si duminica faina!
Mami de pereche: Cristian & Amélie
monet spune:
dragelor,
aici e foarte cald. am mutat televizorul ce-l aveam pe terasa, inauntru in camera-birou. am uitat sa va zic ca acu' o saptamina, am adus de la west palm toate bucatile de mobila si boarfele ce le avusesem in apartamentul de acolo - abia acum pentru ca abia acum mi s-a terminat chiria si am avut un fost coleg care-o stat in apartament si mi-o platit parte din chirie (mai putin de jumatate, da' o ajutat si aia, un pic). cum s-o terminat contractul, o trebuit sa-mi mut boarfele afara de-acolo. forte fizice am fost eu, taica-meu si fostu' coleg, care si-o luat liber dupa-amiaza aia de luni (sapatmina trecuta). le-am multumit si lu' taica-meu si lui oscar (fostu' coleg), din inima. nu puteam face singura treaba, evident. am avut de mutat o canapea enorma din trei bucati, un pat de cea mai mare dimensiune posibila, televizor, masa si scaune, doua papasane (fotolii rotunde, usoare, da' mari
) si o gramada de borfaraie din bucatarie, bai, etc. de ce va zic toate astea acuma ii pentru ca, in sfirsit, am reusit (dupa o saptamina intreaga) sa asez mobilele asa cum am vrut. cred c-o sa si fac niste poze si v-arat ![]()
irinush, lia are 123cm inaltime si rotile de 20 de inci impreuna cu cadrul bicicletei ii da fetei o pozitie comfortabila. bicicleta cu roti de 24 de inci cere picioare oleaca mai lungi de cit le are lia, deci, urmatoarea 
da, aia-i victoria si-i o smecheruta dragalasa, tare descurcareata. un pic rasfatata, asa o vad eu in comparatie cu ale mele, poate pentru ca-i una la parinti?! oricum, foarte prietenoasa la ce rar se vad fetele noastre. da, curtea lor din spate ii faina. din fericire pentru nasul, caruia i s-a terminat contractul de post cu universitatea luna trecuta, omu' si-o gasit post de director de laborator la facultatea de medicina din denver, colorado, asa ca or sa se mute din pittsburgh in denver, curind. bravo lor. o sa avem la cine merge la schi ![]()
ma duc sa fac niste poze ca imediat vin fetele de la scoala (le aduc ai mei).
pup! 

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"Pittsburgh_2010"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA