Ce filme bune ati mai vazut? (9)
Raspunsuri - Pagina 4
Ramona J spune:
Multumesc, poate ca incercam varianta obisnuita, desi baiatului sigur i-ar suride 3D.
Noi n-am dus-o la cinematograf pina anul asta. Poate pentru ca deja am avut experienta cu Alex, pe care l-am dus mai devreme si n-avea astimpar. Asa ca am inceput mai tirziu cu ea.
Cred ca pe la trei ani s-a temut si ea la Alba ca zapada, acum probabil ca ar fi OK cu asta. Cind se sperie zice (probabil ca sa se incurajeze singura): "I'm a brave girl, I'm not scared".
Am observat si eu ca multe filme parca sint facute mai mult pentru adulti, mi se par prea infricosatoare pentru copii.
columbiana spune:
eu am vazut zilele astea Amintiri din epoca de aur, excelent filmul.
http://www.imdb.com/title/tt1422122/
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
bb_yasmi spune:
the road....dramatic..dureros..:( mi-a mers direct la suflet
am reusit sa vad si eu The Pursuit of Happyness ..mi-a placut!
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ si poate cat de curand
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
liris spune:
eu va recomand un film de groaza, desi fara singe, torturi sau altceva, un film de groaza in gen "clasic". se numeste "the orphanage", e spaniolesc cu belen rueda din mar adentro ("sea inside").
belen rueda este este superba si bunicica actrita, parca uneori prea constienta de cit e de frumoasa :), iar filmul este creepy rau. ptr iubitorii genului. real, ireal, peter pan, citeva scapari in plot, dar e ... asa sa se ridice firele pe sira spinarii
xenocid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liris eu va recomand un film de groaza, desi fara singe, torturi sau altceva, un film de groaza in gen "clasic". se numeste "the orphanage", |
Daaa! Superb intr'adevar!
Ca sa ramanem la genul asta va recomand si www.imdb.com/title/tt0256009/" target="_blank">El espinazo del diablo, celalalt film (al lui del Toro) despre copiii din timpul razboiului civil din Spania alaturi de mult mai cunoscutul El laberinto del fauno
beatrice75 spune:
N-am mai intrat de multisor pe acest forum: vazut si eu zilele acestea "Recompensa cu bucluc"-usurel, nu cine stie ce! Desi Gerard Butler si Jennifer Aniston fac o pereche foarte frumoasa!
liris spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui xenocid
Daaa! Superb intr'adevar! Ca sa ramanem la genul asta va recomand si www.imdb.com/title/tt0256009/" target="_blank">El espinazo del diablo, celalalt film (al lui del Toro) despre copiii din timpul razboiului civil din Spania alaturi de mult mai cunoscutul El laberinto del fauno |
da, dc e sa vorbim de "the devil's blackbone" si eduardo noriega atunci sa-l pastram pe noriega si un film al lui mai de demult, sa tot fie vreo 15 ani?, "thesis".
liris spune:
Laura, "amintiri din epoca de aur" a circulat la un moment dat pe youtube. apoi a fost scos. da o cautare ca nu costa. merita, e amuzant.
eu va mai recomand "a fost sau n-a fost". tot pe youtube l-am vazut.
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liris eu va recomand un film de groaza, desi fara singe, torturi sau altceva, un film de groaza in gen "clasic". se numeste "the orphanage", e spaniolesc cu belen rueda din mar adentro ("sea inside"). belen rueda este este superba si bunicica actrita, parca uneori prea constienta de cit e de frumoasa :), iar filmul este creepy rau. ptr iubitorii genului. real, ireal, peter pan, citeva scapari in plot, dar e ... asa sa se ridice firele pe sira spinarii |
Da, l-am vazut si eu si mi-a placut.
Eu imi pun filmele prea tirziu, ca adorm inainte de final. Old age!
Am vazut aseara jumate din Bright Star, abia astept sa vad si restul! E povestea de dragoste a lui Keats si vecina lui. Abby Cornish e foarte potrivita in rolul asta si imi place tare mult cum este filmat, sint niste cadre absolut fantastice! Nu mai stiu daca filmul asta o fi avut ceva nominalizari mai importante, dar cred ca ar fi meritat citeva.