Ar trebui sa dea de gandit...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Foarte trist ce se intampla in filmuletul ala, copii ce vad la parinti aia fac pentru ca li se pare normal.

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Hai sa va spun din propria experienta o faza ca cea din film.
Eu conduc foarte mult zilnic, nu vreau sa spun ce catastrofe sunt in trafic si cati nervi iti faci.
Am avut o prioada cand ma enervam urat si nu pot sa va spun ce scoteam pe gura. La inceput a fost ok, pana intr-o zi cand baiatul a strigat din spate catre cineva din trafic intr-un fel. Nu pot sa va descriu cum am reactionat, am incercat sa nu ma enervez si sa nu-l cert, sa aplanez situatia. De atunci nu am mai scos un cuvant, nu am mai spus nimic, si m-am autocontrolat sa nu ma enervez. Mi-a fost invatare de minte sa fiu calma si sa nu am reactii nefiresti.
Pana nu o patesti, nu te autoeduci. Acum pustiul a uitat si nu mai spune nimic in trafic. Dar m-am temut un pic cand l-am vazut cum a reactionat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui danat

Sau altfel spus, ei sunt oglinda in care ne reflectam noi, parintii, ca personalitate.

(pe mine m-a speriat un pic filmuletul)

_

Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.

www.youtube.com/watch?v=Yo2lzhB282Y" target="_blank">Tribute to an angel

Si pe mine m-a speriat. Si e adevarat ca ne copie copiii exact! Intotdeauna ar trebui sa ne comportam asa cum am vrea sa se comporte copiii nostri.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput