Meniu pentru sarbatorile Pascale

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ieri am facut:
www.bucataras.ro/retete/358/cozonac-pufos-si-gustos-la-masina-de-paine.html" target="_blank">Cozonaci
www.bucataras.ro/retete/59/pasca.html" target="_blank">Pasca cu branza dulce
www.bucataras.ro/retete/204/drob-de-pui-interviu-exclusiv-cu-bucataras-oana-.html" target="_blank">Drob de pui
www.bucataras.ro/retete/78/poienita-cu-ciuperci.html" target="_blank">Poienita cu ciuperci

Azi:
www.bucataras.ro/retete/202/ciorba-de-miel.html" target="_blank">Ciorba de miel cu loboda si bors
www.bucataras.ro/retete/3853/supa-de-gasca-cu-galusti.html" target="_blank">Supa de curcan cu galusti
www.bucataras.ro/retete/5780/stufat-de-miel-in-vas-roman.html#com34732" target="_blank">Stufat de miel in vas roman
www.bucataras.ro/retete/4863/rulada-turceasca.html" target="_blank">Rulada turceasca

www.bucataras.ro/retete/198/oua-vopsite-de-paste-si-inaltare.html" target="_blank">Ouale le-am vopsit de joi. drob as fi facut din organe de miel, dar nu am gasit la Cora si in alta parte n-am fost...

Sarbatori linistite si Paste Fericit tuturor
Sa mancati cu grija
...eu vorbesc...anul trecut am mancat la miezul noptii si dimineata aveam o frumoasa colica biliara...iar in zilele de Paste am mancat paine prajita cu branza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Fetelor am intrat si aici sa va zic HRISTOS A INVIAT
Oana ai avut un meniu serios nu gluma , eu doar friptura cu salata am mancat aseara . Am facut si eu ciorba de miel dupa reteta lui Radu Anton o minunatie .

Mergi la inceput