Senioare mari,mijlocii si mici (83)
Raspunsuri - Pagina 9
galliciana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lyly_mar
|
lylyyyyyyyyyyy,sorooooooooo, mi se aburira ochelarii de cat de mic ai scris!!
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
lyly_mar spune:
Nu mai stiu pe unde am cititdar acolo scria ca se ia dupa
De fapt, am citit ambele variante........ori pana....ori dupa...La fel si de branca....
Citat: |
citat din mesajul lui galliciana nu,mey,lyly, napraznic se ia ca si branca ursului-pana la ovulatie. astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
lyly_mar spune:
Amy,Doamne ajuta sa fie bine!
Mona,la noi e cald si bate vantu!Nu si la galli,la ea este zapada
Mirela
galliciana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lyly_mar Nu mai stiu pe unde am cititdar acolo scria ca se ia dupa De fapt, am citit ambele variante........ori pana....ori dupa...La fel si de branca....
|
lyly,pana la ovulatie,pt ca poate/pot dauna unei eventuale sarcini,in caz ca exista.
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
lyly_mar spune:
galli,tu intrebi de Sabina din....Quatar,care e ...hat ..departe
Dar de soricel ce sa mai zic......care e pe aici, pe aproape.....pe care nu am mai vazut-o de la 1 martie
galliciana spune:
soricica e bine,chiar azi am povestit cu ea!va pupa!
galliciana spune:
ma retrag sa imi fac ceva de papa
luminita42 spune:
Lyly, mersi draga mea. Ce-o mai fi si cu operatia ta, te doare asa tare?.. Sor-mea cea mare s-a operat acum un an si trei luni si sa stii ca tot o mai doare din cand in cand, daca cara sau face orice alt efort. Cred ca nu-i nimic, dar sa te duci la control chiar si la altcineva, nu conteaza. Sanatate multa!
Eu am luat branca pana la ovulatie si pe urma luam zmeur. branca e contraindicata in sarcina asa ca dupa O nu se ia, cum bine zice Gali. Am luat cateva luni, dar imi scadea tensiunea si am lasat-o. efect bun avea asupra libidoului, da'gravida nu m-a lasat.
simonia spune:
lybra, asteptarea aceasta e foarte grea si sterge o buna parte din emotiile placute ale unei gravide. din pacate.
ce a iesit le dublul test?