Senioare mari,mijlocii si mici (83)
Raspunsuri - Pagina 15
galliciana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mona40 Gali, Eu te astept cu drag...te bagam intre noi in pat...da' cu tot cu Aida nebuna si vegetariana... Mona zuza |
monaaaaaaaaaaaaa,
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
danny1 spune:
draga mea galli,nu fi suparata ca vine moshu...
mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans 11+
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
galliciana spune:
laura, sa dea DD sa fie gemeni!!!!!!!!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
galliciana spune:
citat din mesajul lui danny1 draga mea galli,nu fi suparata ca vine moshu... mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans 11+ avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah |
care mosh,soroooooo??!!
urasc iarnaaaaaaaaaaa!!
galliciana spune:
fetelor, la un proces, la cata vreme vine acasa sentinta, ?? mai ales ca a fost respinsa actiunea?
mire? cine ma poate ajuta? va rog?
mirela2 spune:
citat din mesajul lui galliciana fetelor, la un proces, la cata vreme vine acasa sentinta, ?? mai ales ca a fost respinsa actiunea? mire? cine ma poate ajuta? va rog? astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
daca ai nr dosarului intra pe pagina de web a judecatoriei / tribunalului si citesti acolo despre situatia dosarului
amy2007 spune:
Galli, la D nu a venit deloc acasa sentinta, s-a dus el sa o ia de la tribunal (sentinta data in septembrie, ridicata de el in februarie ).
Laura, buni si doi, sa dea Dumnezeu sa se fertilizeze ambii.
Danny, ai grija de catel, mie una mi se rupe sufletul, ca am si eu o pisi acasa si mi-e groaza ca tot imabtraneste. Are 6 ani deja.
Hai Bebita, chiar, noi toate balaurim pe aici, mai o defrisare, mai o mancarica, mai o cununie (vezi Mayan), ne mai omoram timpul, mai schimbam 2-3 vorbe, mai ne facem griji una pentru cealalta. Te asteptam cu drag cand o sa crezi ca poti.
Pup Luminita olandeza, curajoasa si optimista.
Si si sefuta, Aduta, unguroiacele, Manu si Monalisa, Adria, Beatrix, Soricuta, Sorinake si Lumy 2 in 1.
Chiar, unde e mamica eroina, de 2 bebite?
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
galliciana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mirela2
daca ai nr dosarului intra pe pagina de web a judecatoriei / tribunalului si citesti acolo despre situatia dosarului |
nu ma descurc, nu am nici nr dosarului....
e dosar cu ITM,unde sa il caut?
danny1 spune:
amy,stai linistita ca am o pisica de 12 ani si una de 14.si sunt ok.nu stiu cat traiesc,dar a ta mai are oricum destul.
mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans 11+
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
mami_vreau spune:
hello again! so... asa cum v-a spus si galli, am 2 bucati ovocite... la amh-ul meu de baba in toata regula (0.26) zic eu ca e ok... acum vedem maine daca se si fertilizeaza! Doamne ajuta!
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota