Stresul nu e boala profesionala?!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

unde ma duc eu, in jur de 40 de lei.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Dar nu as zice "nu" unei ore de inot. M-ar relaxa mai mult decat alergatul, care oricum nu-mi place
De plimbat prin parc nu duc lipsa, ca ies cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

unde ma duc eu, in jur de 40 de lei.

deci tu dai peste 50o euro/an pt mani/pedi..si basca ai timp de ars gazul acolo....benzina...etc etc
nu te si vopsesti? aia cit te costa?

cu 500 cite poti sa faci...

Mergi la inceput

Ce socoteala rapida ai facut...
Pai hai sa ma gandesc:
Merg la mani/ pedi, o data cam la 3 saptamani - 40 lei
De vopsit ma vospsesc acasa, o data la 1 luna jumate, doua - 20 lei
La cosmetica ma duc, cand merg si la mani / pedi - 50 de lei
La cosmetica, mani , pedi, merg pe jos ca e aproape de casa.

Si as putea sa mai adaug : fumez juma de pachet pe zi , deci 150 de lei pe luna
Imi cumpar lunar haine si cosmetice.
Si lista poate continua

Nu inteleg de fapt unde vrei sa ajungi

Da, am cheltuieli lunare care depasesc limita cheltuielilor unei persoane cu un venit mediu.
Dar am si venituri peste media venitului mediu pe economie.

Mergi la inceput

alex andra...tu tot esti in domeniu.
Bancile au interesul ca tu sa muncesti bine..sa nu fii stresat..si sa te dai peste cap sa le acoperi imprumutul. ok´?
de ce in suma care o imprumuti nu intra si 1 abonament la mani/pedi si a sala de antrenament?

Mergi la inceput

„Un alt motiv pentru care cei tineri vor s#259; plece este programul mult mai relaxant în Occident. Un medic din Fran#355;a, de exemplu, are una, cel mult dou#259; opera#355;ii pe zi, dup#259; care pleac#259; la golf, are timp de studiu, de familie, nu este stresat, nu face g#259;rzi. Cadrele medicale lucreaz#259; maximum #351;ase ore pe zi #351;i de aceea nu sunt stresa#355;i #351;i au grij#259; cum trebuie de s#259;n#259;tatea oamenilor“, a mai spus Simona Oprea.

http://www.adevarul.ro...uite aici in adevarul de azi luni..

uite XIo...iti pune dumnezeu mina in cap daca muncesti in alta parte ca medic. tu ce zici....minte Simona Oprea sau nu?
6 h...si de restul golf si tot ce vrei. merita sa-ti tocesti pulovarul la scoala...este?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

alex andra...tu tot esti in domeniu.
Bancile au interesul ca tu sa muncesti bine..sa nu fii stresat..si sa te dai peste cap sa le acoperi imprumutul. ok´?
de ce in suma care o imprumuti nu intra si 1 abonament la mani/pedi si a sala de antrenament?

Asta a fost buna
O sa propun conducerii, sa vedem ce-o iesi ;)

Lasand gluma la o parte, noi am avut situatii de disponibilizari si dup-aia tot conducerea era indignata ca oamenii nu mai au bani sa plateasca creditul...Culmea
Eu, pt ca sunt avocatul poporului si din cauza asta mi-am luat-o de multe ori, m-am zbatut, imjpreuna cu colegii mei, ca macar sa li se mentina costurile de salariat, pt ca vroiau sa la mareasca si costurile, dat fiind ca nu mai erau angajatii bancii, ca doar ii dadusera afara, nu?
Nedreptati exista peste tot. Eu incerc sa nu mai pun totul la suflet, dar nu-mi iese de fiecare data.

Mergi la inceput

Pai banca ta cumpara coaforul X si sala de forta Y si apoi trimite pe toti cei ce au bani impumutati la ei 1 zi pe luna la tratament. Bine..le plateste doar intrarea....vopseaua si altele fiecare e responsabil.
Impusca 2 iepuri ..ii si destreseaza si se si asigura ca au de unde sa-i adune in caz ca nu-i mai gasesc sa dea banii inapoi.
suna bine?

Mergi la inceput

Minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

O intrebare fara prea mare legatura cu topicul : Alexandra , la manichiura si pedichiura desterilizeaza doamnele acelea ustensilele in fatza ta?

Referitor la cheltuielile tale nu mi se par mari deloc.Sunt chiar normale.

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput