Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 10
ana_g spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Eu am citit intr-o carte scrisa de un pediatru renumit exact ce spunea si Larisel mai demult, cu cat ajungi mai repede la ei cu atat mai bine ptr viitor ptr ca se simt acceptati de familie, protejati si asa le consolidezi increderea, sentimentul de securitate ceea ce ii va face mai curajosi mai ncrezatori si mai putin plangaciosi pe viitor bafta, stiu ca e greu de Yannis |
da, am citit si eu ceva de genu asta, ca, in ciuda "legendelor", copii care petrec cat mai mult timp pe langa parinti (inclusiv pat comun pt dormit), cu atat se simt mai in siguranta, iar asta ii va face sa fie mai independenti in viitor. nu trebuie lasati sa planga, daca nu de mila[ca n-o plange degeaba copilu..altfel nu poate sa se exprime(innebunesc cand vad o lacrima curgand din ochisorii lui stefan)], macar la gandul ca poate face congestie cerebrala daca urla prea tare prea mult timp.
mama lui STEFAN
Andre_lina spune:
Buna seara:)
Am avut o zi foarte placuta. cu vizita matusei, o gramada de cadouri frumoase (printre care si dulciuri DE CARE NU M-AM ATINS...nu aud aplauzele), apoi am imbracat patriotul si am plecat la CORA, dupa HUGGIES, ia-i de unde nu-s... aveau Libero in schimb, dar cum nu vreau sa fac experimente... am luat pampers nr 4, care vin f bine, sunt putin marisori dar cred ca RETIN problema.
Am iesit din casa la 5, tudor mancase pe la 3.30.... si a dormit pana la 10pm, cand L-AM TREZIT eu, ca nu stiu ce avea de gand... mi-e frica pentru la noapte, sper sa doarma, a papat si s-a culcat...
Cristies, nu mai sunt ce au fost, petrecerile... am fost mai tot timpul cu ochii pe telefon, atenta la ceas, sa nu depasesc ora promisa mamei, iar la intoarcere, conduceam si aveam un zambet laaarg de bucurie ca imi vad puiul... nicidecum nu ma gandeam la seara ce se incheia... ci acasa la cotoiul meu... sunt foarte fericita!
SA NU UIT!!
Am inteles ca s-a bagat infacol in farmacii si e si ieftin... atunci fac o oferta, le dau pe astea 3 cu 50 lei si livrare!
deci 3 INFACOL LA 50 LEI 3 la 50 cineeee mai doresteeeeee
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele
alexutzzza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ana_g
da, am citit si eu ceva de genu asta, ca, in ciuda "legendelor", copii care petrec cat mai mult timp pe langa parinti (inclusiv pat comun pt dormit), cu atat se simt mai in siguranta, iar asta ii va face sa fie mai independenti in viitor. nu trebuie lasati sa planga, daca nu de mila[ca n-o plange degeaba copilu..altfel nu poate sa se exprime(innebunesc cand vad o lacrima curgand din ochisorii lui stefan)], macar la gandul ca poate face congestie cerebrala daca urla prea tare prea mult timp. mama lui STEFAN |
Ana cum a reactionat Stefan la zornaitoarea aia??? deci poti sa le iei sa le pui pe mana?? io inca nu i-am luat jucarii ca nu le apuca inca nu m-am gandit ca se pot pune pe mana Stefan se joaca? cum reactioneaza?
de Yannis
larisel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex fetelo...eu sunt cam deprimata ca inca ma mai ustura operatia si ma misc cam greu...cand merg parca ma tzine acolo... pe voi cat v-a tinut starea asta? si cat ati purtat burtiera/centura?? _ AMR 8..da' vreau sa le pastrez www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/72157623480595103/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010) |
Sincera sa fiu am si uitat ca m-a durut operatzia si cat timp habar nu mai am ... vreo 2-3 saptamani cred, dar stiu ca o imensa ushurare am simtzit dupa ce mi-a scos firul pt ca ala parca tinea burta sa nu se destrame. Si eu ca si beatrice, tot mai tarziu am inceput sa port burtiera. Si o port si acum...dar eu am ramas cu burta de gravi de vreo 4-5 luni care doar cu abdomene se va duce, da' nu stiu cand m-oi apuca de ele.
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
Albume: L0-3; L4
Andre_lina spune:
alexutzza mama, sunt in carfur (ca sa mergi la sigur) niste catei, elefantei, f viu colorati de la bertoni (15lei), cu o bratara de plastic in care sunt niste bilute. Se pune jucaria pe mana, e f amuzanta, Tudor e incantat (din prima luna).
Mai sunt si niste bratari, dar nu am luat ca nu mi-au iesit in cale.
in schimb eu la capitolul jucarii, am investit si avem cam tot ce tb pana la 1 an (sper)...
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui Andre_lina Buna seara:) Am avut o zi foarte placuta. cu vizita matusei, o gramada de cadouri frumoase (printre care si dulciuri DE CARE NU M-AM ATINS...nu aud aplauzele), apoi am imbracat patriotul si am plecat la CORA, dupa HUGGIES, ia-i de unde nu-s... aveau Libero in schimb, dar cum nu vreau sa fac experimente... am luat pampers nr 4, care vin f bine, sunt putin marisori dar cred ca RETIN problema. Am iesit din casa la 5, tudor mancase pe la 3.30.... si a dormit pana la 10pm, cand L-AM TREZIT eu, ca nu stiu ce avea de gand... mi-e frica pentru la noapte, sper sa doarma, a papat si s-a culcat... Cristies, nu mai sunt ce au fost, petrecerile... am fost mai tot timpul cu ochii pe telefon, atenta la ceas, sa nu depasesc ora promisa mamei, iar la intoarcere, conduceam si aveam un zambet laaarg de bucurie ca imi vad puiul... nicidecum nu ma gandeam la seara ce se incheia... ci acasa la cotoiul meu... sunt foarte fericita! SA NU UIT!! Am inteles ca s-a bagat infacol in farmacii si e si ieftin... atunci fac o oferta, le dau pe astea 3 cu 50 lei si livrare! deci 3 INFACOL LA 50 LEI 3 la 50 cineeee mai doresteeeeee Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009) Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama! toate pozele |
Mai am si io 3 de dat :) am utilizat 2 cutii pana acuma dar am luat 5
A propos de party, sotul e plecat in weekendu asta si zicea o prietena sa merg cu ea in club...la mine e simplu, bebe oricum papa LP, e sociabil, nu creaza probleme, daca are mancare e cel mai bun prieten cu toata lumea, toti care il vad il lauda de cumintenie si mama ar sta non stop cu el, deci era usor de lasat BB dar eu nici nu ma gandesc sa ies din casa fara Yannis ...adica mai plec cand merg ai mei cu bb afara in parc pana la o cora carrefour etc unde ma uit de chestiuni tot ptr domnu Yannis sunt iremediabil indragostita. Iam zis prietenei ca nu ma gandesc sa plec din casa fara BB , daca vrea iesim ziua in parc sau la o cafea cu bb, si prietena (ea nu are copii) cik da ce vrei draga de la el, noaptea doarme ce sa faci acasa?
Deci iti inteleg zambetul laaarg din drum spre casa...
EU am fost azi la metro, ma gandeam ca au preturi bune la pampersi, formule..... vax! cele mai bune preturi tot in cora si carrefour, asa ca am mers si in carrefour grand arena la Kiabi si i-am luat tzoale smechere lui pui!!! Abia astept sa il imbrac!
de Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui Andre_lina alexutzza mama, sunt in carfur (ca sa mergi la sigur) niste catei, elefantei, f viu colorati de la bertoni (15lei), cu o bratara de plastic in care sunt niste bilute. Se pune jucaria pe mana, e f amuzanta, Tudor e incantat (din prima luna). Mai sunt si niste bratari, dar nu am luat ca nu mi-au iesit in cale. in schimb eu la capitolul jucarii, am investit si avem cam tot ce tb pana la 1 an (sper)... Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009) Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama! toate pozele |
la alea m-am uitat io in carrefour si am zis ca nu iau inca ptr ca nu stie sa apuce...sunt disperata ca nu prea are BB jucarii si de 4 zile stau si ma uit pe net de diverse jucarii ma gandesc ce i-ar placea ami tare ce l0ar distra mai tare nici nu vreau sa dau banii de pomana ptr ca-s scumpe rau nebuniile gen balansoar, centru de activitati
de Yannis
larisel spune:
citat din mesajul lui arwen92 am reusit sa incarc cateva poze www.flickr.com/photos/arwen92/" target="_blank">aici poze minunatia mea pufoasa arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! minunea mea pufoasa cu ochii albastrii |
E un dulcel ...
larisel spune:
citat din mesajul lui miremia Buna fetelor! Vin si eu cu o intrebare. Scoica auto poate fi tinuta pe scaunul din fata? Din ce am gasit eu, in codul rutier scrie ca nu au voie in fata copiii pana in 12 ani, dar exista o exceptie pt astia mici mici tinuti in scoica? Nu de alta dar m-as stresa f tare sa nu vad ce face. Mirela fericita de Mara Ioana |
Nu e recomandat pt sigurantza copilului.
alexutzzza spune:
larisel ma bucur ca ai deschis subiectul. Bai suratelor, care e faza cu burtiera aia ca mie mi-a sarit toata lumea in cap ca de ce nu am luat de ce nu port?!?! ca am facut greseala vietii mele ca nu mi-am luat etc etc...la o luna am zis ca nu mai are rost sa imi iau...nici nu stiu...ma gandesc ca deja am voie sa incep fitness si aerobic si abdomene...da timp...de unde nene si apoi inca nu vreaus a ma apuc de transpirat ca e contraindicat in productia de lapte si inca duc batalia finala
deci e de vreun folos??? sa ma duc rpd undeva sa imi iau ???
de Yannis