Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *111*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Fetele ,Iri al meu se freaca la ochi insistent si isi lasa capul in jos asa si plange.Oare ce are?o fi tras curent?pot sa-i dau ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina84

Fetele ,Iri al meu se freaca la ochi insistent si isi lasa capul in jos asa si plange.Oare ce are?o fi tras curent?pot sa-i dau ceva?

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
POZE CU NOI

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

al meu face asa cand ii e somn

pupici si sper sa nu fie nimic

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Citat:
citat din mesajul lui madalina84

al meu face asa cand ii e somn

pupici si sper sa nu fie nimic

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Nu ii e somn sigur,ca stiu cum face cand ii e somn,acum se vede ca il deranjeaza ceva,am incercat sa ma uit in ochisor dar nu am reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

buna dimineata, va pupa fata

azi va oferim , pentru cine doreste . avem si si . atmosfera va fi intretinuta de . sa nu faceti excese!!!

va multumim pentru urari. nici nu stiu pe unde a trecut timpul. a zburat

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

mada incearca sa-l stergi la ochi cu niste er fiziologic pus pe o discheta de vata. cate una diferita pentru fiecare ochi. si il stergi de la coada ochiului spre baza nasului.

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

eu nu cred ca noi am crescut cu boluri si biberoane de plastic... din cate stiu eu pe vremea noastra erau de sticla. si se fierbeau nu se sterilizau. eu si acuma cred ca cele mai bune recipiente sunt cele de sticla/ceramica

..chiar sunt cele mai bune.

eu am achizitionat cateva fara bpa, dar inca nu le-am folosit. folosesc castronele de sticla ..., dar asta pana cand va incepe maia sa bage mana in castron, sa arunce, sa impinga....cand cele de plastic vor fi mult mai safe pentru ea.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

de unde ai luat castronele bpa free?

sar-mana!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

ralucule stiam eu ca tu ma ajuti mereu. chiar o sa dau o fuga la ikea caci vreau sa iau si niste boluri cu talpa adeziva .. a venit vremea ca eva sa pape singurica ..

anomis sanatate multa!

mada sunt ok, s-au linistit. eva a plecat cu ai mei si anna doarme .. si eu vroiam sa ies afara cu ea .. sterge=l cu niste ser fizoloigic, anna mai face asa csnd ii intra cate o geana in ochi ..

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

CARINA
RUBY
CAROL
DINU
VLADIMIR
BOGDAN
BRUCE
MIHAI

La multe lunite si anisori! Sa fiti sanatosi si norocosi!

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

neatza fetelor
am facut baita de care va vorbeam aseara , puii dorm acum.

eu am dat iaurt de la noi de la albalact, respectiv, fulga. dar chiar am vazut ca scrie pe cutie ca are si lapte praf. eu nu m-am impacientat prea tare gandindu-ma ca oricum le dau puilor lapte praf si ca n-are nimic daca si iaurtul are putin, dar voi ma puneti pe ganduri. oricum si pe zuzu scrie ca are lapte praf, ca atunci cand l-am cumparat am studiat si cutia de zuzu si cea de fulga.

mada, si ai mei fac la fel cand le e somn. dar intr-adevar, daca zici ca nu-i e somn, incearca cu ser fiziologic, asa cum au zis fetele. iar daca chiar a luat curent, nu te impacienta, si pe robert l-a prins cred ca de vreo 2 ori si i s-a umflat si inrosit o pleoapa. prima data m-am speriat, a doua oara aveam deja experienta. lasa-l in pace ca ar trebui sa-i treaca. daca nu trece pana a doua zi atunci mergi la medic.

cu castroanele de plastic cu bpa free, iar nu sunt ok. eu am cumparat un set cu 4 castroane de plastic simplu din kaufland. sigur nu sunt cu bpa free, dar nu aveam deloc plastic in casa, ca nu suport asa ceva. insa pentru ca-si baga ei manutele si trag de ele si s-ar putea sa le rastoarne, am preferat sa iau plastic. acum...asta e. cu bpa sau fara bpa...

ma duc sa citesc si eu povestea, mai ales ca e tot mamica de gemenasi. am vazut doar aseara la stiri despre nenorocirea ei. nici nu vreau sa ma gandesc.

anco, mamica de robert si darius (07.09.2009)

poze

am intrat in a doua jumatate de an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

aoleu,
am uitat sa spun
[size=3]LA MULTE LUNITE[size=3]SARBATORITILOR DE ASTAZI

sa nu dati cu nimic stricat dupa mine, nu vreau sa insir nume de teama ca uit pe careva si nu vreau sa se supere nimeni, asa ca stiti voi care sunteti.

anco, mamica de robert si darius (07.09.2009)

poze

am intrat in a doua jumatate de an

Mergi la inceput