Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *111*
Raspunsuri - Pagina 10
anco spune:
bun.
cartoful l-am fiert foarte repede.pana mi-ati scris voi, era si fiert deja. va multumesc oricum. problema a fost cand atrebuit sa-l mancam. de la 14 pana la 15 am tot mancat cu tipete si maraieli la el.mie mi s-a parut chiar bun. ma rog...oricum, mai avem de o portie bagat intr-un borcanel cu capac si pus la frigider , sa mai chinuim o data copiii. la astia ai mei nu le place niciun fel de leguma vad.
ei, n-am mai apucat sa intru pe forum ca a venit nasa mea la mine si a plecat doar mai inainte.cand sa ma bucur si eu ca raman singura, culc copiii si intru la voi, ce sa vezi, copiii nu su nu, nu vrem somn. asa ca iar tipete si urlete, darius care dormea ca nu a dormit dupa masa s-a trezit de gura lui robert si uite asa, acum va scriem toti trei .
mamideandrei, bine ai venit.
monica imi pare rau sa aud ca piticul v-a speriat asa tare cu cazatura lui. ce-i drept si mie mi-e cam teama sa-i pun in scaunul de masa, desi eu am din ala de lemn, cam asa ceva http://www.magazine-online.ro/piticulvesel/scaun-de-masa-lemn/scaun-de-masa-lemn-woody--200319.
cu iaurtul, v-am spus ca eu le-am luat fulga si scrie clar pe el ca are si lapte praf. si astazi le-am dat. dar am observat ca robert eructeaza foarte tare dupa el. voi in ce perioada a zilei le dati, dimineata sau dupa-masa?
anco, mamica de robert si darius (07.09.2009)
poze
am intrat in a doua jumatate de an
raluk16 spune:
Nu mai stiu cine zicea ca sunt scumpe bolurile fara BPA. Alea de la Ikea mie mi se par super-super ieftine.
Hepi si www.naturalnews.com/027325_raw_milk_health_food.html" target="_blank">aici scrie ceva la reconstitution. Eu l-am auzit si pe Mencinicopschi la tv ca deregleaza laptele asta praf toata balanta produsului lactat. Pentru ca in general e vorba de lapte praf degresat, deci de fapt vine doar cu multe proteine adaugate. Dupa logica mea, la bebelusi asta e si mai grav decat la oamenii mari. Pentru ca unde gasisem eu ca s-ar recomanda inceperea lactatelor abia dupa 1 an, explicatia era ca un iaurt, branza, unt, adaugate langa laptele praf (sau de tzitzi) pe care piticul il bea in mod curent, contin prea multa proteina de lapte, contin prea multa albumina, care distruge rinichii. Mencinicopschi nu se referea la bebei, dar spunea ca asa produsul are mult prea multe proteine. A, si la care e adaugata proteina lactica (sau proteine din lapte) iar e un produs dezechilibrat. Mi se pare chiar bizar de ce sa adaugi unui iaurt proteina din lapte facuta in laborator...
revin
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
happy_uka spune:
Multumim mult pentru urari, tuturor !!
Noi am avut o zi exceptionala, pe care o impart cu voi , cu mult drag..
Revin imediat ce vad ce-ati mai facut azi !
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
hepilica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Multumim mult pentru urari, tuturor !! Noi am avut o zi exceptionala, pe care o impart cu voi , cu mult drag.. Revin imediat ce vad ce-ati mai facut azi ! Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
draga uka, sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa! sa fie totul asa cum va doriti.
pozele ca de obicei sunt superbe.
de data asta insa sunt asaaaa, intr-un fel..., sunt pline de emotie...stii? parca si comentariile tale sunt asa...ca pt 6 luni, o zi intr-adevar deosebita, o zi mult asteptata, o zi importanta pentru toata familia.
ai ales o locatie pt sedinta foto cum nu se putea mai bine. iar vremea a fost superba. marea se vede atata de frumos...si carina stand pe scoici... si tu fericita si tati la fel...
feliciari mamico fericita. parca si din poze se desprinde starea ta de bine.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
santorini spune:
Hello fetele!
Am intrat si eu la ceas de seara sa urez La multi ani sarbatoritilor de azi:
Bruce de Iulika
Bogdan de Luhtien
Carina de Uka si un special si o de la Andrei
Carol de Ioana
Vladimir Ioan de Tulibu
Dinu de Anomis
Ruby de Cristina
Mihai Dragos de Laura78nico
Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi si sa va bucurati parintii!
La Constanta a venit in sfarsit primavara asa ca ne-am plimbat toata ziua! Eu sunt franta de oboseala (pt ca Andrei iar s-a trezit de n ori noaptea) asa ca o sa fac o baie relaxanta si ma bag la somnic. Am cautat la Real iaurt bio dar nu am gasit. In rest toate contin lapte praf, cu exceptia unuia Covalact, dar o sa ii sun de curiozitate sa vad daca e chiar asa! Hepi am vazut ca ai scris in postul tau ca ai luat si iaurt de la Dorna. Eu nu stiam ca fac si iaurt, iar pe aici nu am vazut! Tu de unde l-ai luat? Va pup si va doresc o noapte linistita!
de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN
raluk16 spune:
Elle, Hepi oare de ce nu gasesc acolo britax dintre modelele astea: http://www.carseat.se/store.html De astea scrie sigur ca pot sta cu spatele pana la 36 de kile. La astealalte modele de le-am vazut pe site-urile date de voi nu scrie la nici unul pana la cate kile pot sta cu spatele. Evolva ala arata bine.
Lili sa folositi sanatosi scaunul. Super pret! Super produs!
Moni imi pare tare rau de sperietura. Ma uitasem si la polly 2 ala, dar nu are curele de siguranta?
Welcome mamidenadrei!
Hepi si mie mi-e frica la casa. Am impresia ca sunt asa departe alti oameni care sa ma ajute... Si se poate ajunge asa de usor la geamuri, usi, etc...
Am uitat oare sa-i zic techilei ca am fost fascinata, si eu si Alex care a ramas mut??? Pai eu cand ii citesc, asta se enerveaza, musca, loveste, nu are deloc rabdare. Asa ca techila, te rog frumos inregistreaza-te cu povesti multe si lungi si comercializeaza-le. Eu sigur voi cumpara multe cd-uri!!!
happy_uka spune:
La multe lunite Superbrucu, Carol , Vladimir Ioan, Bogdan Teodor si Dinu Andrei!
Of Moni, bine ca nu are nimic Zgatix cel mic.. Toate trecem prin asta...eu mereu ii pun centurile, ca se zbate ..
Mamideandrei, bine ai venit la noi !
Franguntzo, !
Merci, hepilico, exact asta imi spunea si alta prietena, ca se vede cat sunt de fericita.. adevarul e ca sunt foarte foarte fericita; am avut asa emotii azi, a fost sarbatoare mare pentru sufletul meu
Santo, multumiri lui Andrei de floricica..pupam si noi ! Iesim maine in park?
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
raluk16 spune:
Ioi, urmeaza sa ma bag la pozele Ukai, dar asa m-am emotionat cum le-a descris Hepi
Santo offff, la noi vine Craciunul, zapada mare, nins toata ziua...
vik-cj spune:
Buna fetelor!
Am intrat sa urez sarbatoritilor de azi LA MULTI ANI!
Sa cresteti mari, voiosi si sanatosi!
Si fug la recuperat...dar daca nu mai apuc sa intru va zic seara faina!
de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
Fragutza spune:
Uka, superbe poze!
La multi ani dovleceilor de azi!
Am incercat o recuperare, dar nu am retinut decat partea cu lactatele. Pana acum cativa ani nu mancat decat lapte batut, facut in casa..nu, nu alapta nimeni pe atunci, mamaia cu tataia cresteau vaci si reteta lor era de ceva de genul: amestecau lapte fiert cu lapte crud si-l lasau asa si se prindea.
Elle, castonase, lingurite si canuta bpa free sunt la Imaginarium in Auchan, insa sunt scumpe ca pixu'. Si acum o saptamana cand am fost pe acolo aveau un babycook expus, nu scria nimic de comanda. Nu mai retin cine era interesata, d-aia l-am facut rosu
Uka, Hepilica, sunteti delicioase cu poeziile!
Lulluby, prima data ai folosit si ceva cortizon? Imi pare rau ca au reaparut..Si eu sunt in crize cand ma gandesc ca deja au trecut 6 saptamani..
Miha84, unde e iritatia fetitzei?
Mai, eu ma supar rau cu medicii astia...Doi mi-au zis sa dau cu Advantan ca sa-i treaca, dar citind prospectul am vazut ca nu se da in jurul gurii si acum vad ca lu' Miha84 i-a recomandat Elidel pt fatza.
I-am luat si taratze sa vedem dc functioneaza. Dupa ce m-am tot gandit unde dreaq gasesc eu vreo moara in Bucuresti sa cumpar taratze imi spune Liliacu' ca se gasesc la Plafar. Eeee, ma duc azi, cer, imi aduce cucoana aia o punga si-i cer si un saculetz d-ala special sa le pot pune in apa. O vad ca se uita asa stramb la mine si zice ca n-au..ma uit pe punga, Taratze bio made in Italia si dadeau acolo indicatii cum sa fie mancate. Ma rog, eu i-am facut baie cu ele.
Ieri am plecat la parintii mei, la Buzau. Spre surprinderea mea, Natalie a dormit si la dus si la intors in masina, a fost tare cumintica. Si dc tot a fost asa in forma, am fortat si noi cat am putut..am mers la nasii ei, apoi la cumparaturi, apoi la alti prieteni...a fost tare bine, am mai vorbit si eu cu oameni reali.
Noaptea insa a fost maraita, a tot plans, a supt f des..cum scoteam sanul cum plangea..ma rog, nasol. Fie a fost ca a simtit ca nu-i acasa la ea, fie i s-a tras de la purcica de ma-sa care a mancat peste prajit cu muuuuult usturoi.
Aaa, si sunt f fericita ca am ajuns la 55kg, cat aveam cand am ramas gravi. Cu aceasta minunata ocazie, va ofer colica si multe, multe prajituri!!!
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.