Carmen, o fata de langa noi, a plecat ...
Raspunsuri - Pagina 6
nafi spune:
Dumnezeu s-o odihneasca si sa-i pazeasca copilasii!
Daca a muncit peste puterile ei , a facut-o pentru ingerasii ce o asteptau acasa! Acum a devenit ea insasi un inger si va avea grija de gemeni de acolo de sus!
Sa-ti fie tarana usoara Carmen!
36 + Riccardo
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
Luna1 spune:
Dumnezeu sa te odihneasca Carmen! Azi toata ziua m-am gandit la ea, ma uitam la fetita mea de seama cu baietii ei si mi se rupea inima. Am intrat acum cu speranta sa gasesc vesti mai bune, vesti ca baietii ei isi vor cunoaste mama. Ma uit la fiica mea, eu sunt universul ei, la fel era si Carmen pentru puii ei, vai ce poate fi in sufletul taticului cand baietii il intreaba cand vine mami.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
cristina1974 spune:
Ce durere imensa,ce nedreptate..... Oare cati ca ea trebuie sa mai moara in tara aia ,ca sa se puna lucrurile la punct si acolo? Oare cate vise si sperante trebuie sa mai fie zdrobite de o mentalitate bolnava?
Condoleante familiei! Ce-as mai putea spune in momente din astea?!
Nu te-am cunoscut personal, Carmen, insa ma rog sa-ti fie somnul lin si drumul calauzit de lumina! Sa veghezi asupra puiutilor tai, sa-i pazesti de rele, asa cum ai fi facut-o daca erai langa ei......
Doamne, ce nedreapta e lumea asta......
alexutzzza spune:
Odihneasca-se in pace! Saracii puisori...o sa ii vegheze mami din cer si sa-i ocroteasca! Macar lor sa le fie viata dulce, desi inceputul e tare amar
de Yannis
gelu1 spune:
I-mi plinge sufletul si inima i-mi este tot mai grea cind vad atitia tineri plecind catre ceruri atit de devreme.O lacrima pentru Carmen, toata compasiunea pentru membrii familiei.Ma rog pentru odihna sufletului ei, ma voi ruga pentru sanatatea copilasilor si pentru toti cei care i-au fost dragi si acuma stau in durerea nemiloasei despartiri.Dumnezeu sa o odihneasca in pace. Sincere condoleante familiei. Gelu
nelia spune:
Dumnezeu sa o odihneasca in pace. Condoleante familiei! Ii doresc sotului sa aiba taria de a fi si tata si mama de acum incolo pentru puiutii lor!
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
s_ellia25 spune:
NU EXISTA CUVINTE, DECAT LACRIMI SI DURERE...
ODIHNESTE-TE IN PACE CARMEN..
SINCERE CONDOLEANTE FAMILIEI...