Carmen, o fata de langa noi, a plecat ...
Raspunsuri - Pagina 38
mirelacarmen spune:
DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA IN PACE!SA-I OCROTEASCA PE COPIII EI.
SINCERE CONDOLEANTE FAMILIEI!
victory spune:
E de neimaginat cata durere este acum printre cei apropiati lui Carmen,doua fiinte inocente ramase fara fiinta lor cea mai draga MAMA,Dumnezeu sa te odihneasca in pace si sa le dea putere celor celor dragi sa treaca peste aceasta tragedie.
CONDOLEANTE,VICTORY MAMA LUI STEFAN ALEXANDRU DE CINCI ANISORI SI 10 LUNI
nikole spune:
Roxy, aceasta femeie nu va fi data niciodata uitarii, dincolo de datoriile cotidieine, in mintea si sufletul multor oameni se afla Carmen!
Eu...de cand am citit ma gandesc non-stop la ea, nu imi pot scoate din minte...si ca mine, f multe mame, f multi oameni, de familie ce sa mai spun
Am fost la un preot duminica, i-am vorbit despre ea...ma rog pentru mama mea trecuta in nefiinta, ma rog si pentru ea, si nu numai eu...zeci, poate sute de oameni o amintesc zilnic in ruga lor...
astazi ca a fost condusa pe ultimul drum...am intrat aici, nu am simtit sa spun nimic, nu mai am ce...e un gol, o tristete, o lacrima...dar ce mai putem face?
decat sa fim constienti ca nimeni nu cunoaste ora la care plecam din aceasta lume, si pana atunci sa ne bucuram de ce avem...
ma rog...chiar daca revenim la ale noastre, ca nu avem incotro...Carmen e in gandurile noastre, la fel si puii ei, si parintii ei care sufera cumplit(eu mi-am pierdut mama, dar bunica e in viata, nu vrei sa stii ce chin e in sufletul ei)la sotul ei
Dumnezeu sa ii aline sufletul si durerea, acolo unde s-ar afla
Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 38+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
Carmenbr spune:
Condoleante familiei indurerate. Mi-e tare mila de puiutii ramasi fara mama, e tare nedrept.
Beatrice1982 spune:
Condoleante..................
Doamne ai grija acum de copiii care au ramas fara mama lor, pentru ca Tu ai crezut ca e mai bine sa o iei acolo la Tine...........
se pare ca ai avut nevoie de ea, dar las-o sa isi grijeasca puii de acolo de sus, din ceruri , sa ii priveasca zilnic, si sa ii mangaie si sa ii sarute inainte sa adoarma..............
doamne da-i putere taticului sa treaca peste aceasta intamplare, desi sufletul lui va fi marcat cat va trai, dar copii aia mici trebuie sa aiba un suport, si unde sa o gaseasca decat la tata si la bunici...........................
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
ALY_ME spune:
SINCERE CONDOLEANTE , D-ZEU SA-I DEA PUTEREA FAMILIEI SA TREACA PESTE ACEST NECAZ SI SA-I OCROTEASCA PE CEI 2 COPILASI CARE NU VOR INTELEGE NICIODATA DE CE MAMI I-A PARASIT FOARTE DEVREME.
NewMami spune:
Fie-ti somnul lin, iar de acolo din ceruri sa le veghezi pasii copilasilor tai, care vor ramane intotdeauna fara un raspuns ... de ce mami meu nu mai vine acasa?
Condoleantze familiei indurerate!
plateea spune:
cuvintele sunt de prisos...
sincere condoleante!
Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!
www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
Ela31 spune:
DUMNEZEU sa o ierte si sa isi vegheze puii de acolo de sus.
Ma uit la baiatul meu si ma gandesc la baieteii ei care asteapta sa se intoarca mami.
cristina26 spune:
Dumnezeu sa te ierte si sa aiba grija de copilasii tai scumpi.
Gandurile si rugaciunile noastre sunt alaturi de familia indurerata.