Carmen, o fata de langa noi, a plecat ...
Raspunsuri - Pagina 11
kiki31 spune:
Odihneste-te in pace,Carmen.
Fie ca Domnul sa-ti ocrotesca puiutii dragi.
Condoleante familiei greu incercate.
Yvon spune:
tare nedrept...
Dumnezeu sa te odihnesca !
---------------------------------------------------
''Daca poti, fii mai intelept decat altii, dar nu le spune''.
Carmena spune:
Condoleante familiei indoliate! Dumnezeu sa te odihneasca in pace, Carmen....In fata unei asemenea tragedii, orice cuvant pare asa de prisos...
Andre_lina spune:
Dumnezeu ii ia pe cei buni langa el, in Rai. Putere familiei sa poata duce durerea si sa ii creasca pe cei mici cu amintirea mamei lor care i-a iubit si care le va veghea mereu drumul!
Ma cutremur... cu greu poti spune ceva de incurajare, dar Bunul Dumnezeu le aseaza pe toate. Mergem inainte cu incredere.
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele
roxy spune:
Sincere condoleante familiei.Este cumplit.Fac si eu parte din odoseea ei , baietelul meu mic este nascut in aceasi perioada cu cei doi copilasi ai ei, vad cum nici la baie nu ma lasa singura, daca inchid usa ma striga de parca am disparut de tot.De aceea nu pot decat sa-mi imaginez prin ce trec copilasii ei acum cand se uita mereu la usa sa vada vine mama...si ea nu mai apare orice ai face.Poti sa fii chiar si cuminte...e zadarnic.
Spunea Paula mai inainte sa se dea o lege sa nu iei de lucru acasa si sa nu depasesti anumite ore la servici.Probail ca sa zicem ca s-ar da, cine o poate respecta.Cand ai de predat lucrarea pe data x si mai ai cateva zile pana atunci pentru ca ti s-a dat de facut cu timp scurt si volum de munca mare, poate mai ai si altele de facut pe langa, nimanui nu-i pasa cum faci.Trebuie sa te descurci,altfel esti data fara, la data x predai, deci cum sa nu lucrezi si acasa.Si am mai citit undeva ca o mamica nu e ca tatal sa zicem , termina lucru, vine acasa si se odihneste...o mama vine acasa de la lucru si acolo o iau de odihnita copiii(in cazul ei doi care trebuiesc ingrijiti), pregateste de culcare, fa in casa curat, mncare, spalat si tot ce trebuie, asta in conditiile in care vii asa tarziu de la servici...Cat rezisti la asa un ritm, si apoi sa mai si termini ce ai de facut suplimentar pentru ca ai luat acasa de lucru.
Ea saraca vine dupa o sarcina gemelara care solicita asa tare organismul, daca o mai fi si facut tratament pentru obtinerea sarcinii solicitarea e si mai mare.Ea a lasat concediu de crestere a copilului dupa nici un an , ca sa se intoarca la aceiea care acum rad in fata ecranului (imi era si scarba sa o vad pe acea sefa care senina declara ca doar nu a lucrat decat 8 ore ca asa apare pontat) de parca nu se stie ca asa apare oficil, da cat lucrezi nu se vede, cum nici salariu nu e trecut real pe cartea de munca, il primesti sau nu dupa bunu plac al sefilor.
Doamne e asa dureros, nimic din ce am incerca nu o mai pot readuce langa copii ei, si nici sacrificiul ei nu va folosi la nimic daca e privit de cei care conduc firmele din tara ca pe ceva ce nu e din vina lor...ci tot ea e de vina ca a lucrat atat...cine a pus-o .
Ierta-ti-ma ca m-am intins asa da nu m-am putut rezuma doar la o fraza, sufletul meu tipa in mine de neputinta, chiar daca nu am cunoscut-o personal, e un mod de a ma pune pe mine in situatia asta de a-mi ramane copii mei fara mine si mai ales ca stiu ca nimieni da absolut nimeni nu va fi facut VINOVAT pentru moartea ei.
Sincere condoleante familiei, si daca cineva poate sa ii ajute pe copii, sa le fie alaturi sa o faca.
gelu1 spune:
Dumnezeu sa o odihnesca in pace, condoleante si lacrimi in memoria lui Carmen. Ma rog pentru sanatatea copiilor,sotului greu incercat si pentru toata familia. Silvia
claudia74 spune:
Dumnezeu sa o odihneasca in pace,sa-si vegheze copilasii din Imparatia Cerurilor,sincer Condoleante familiei,offf Doamne grea incercare ptr familie......
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Cele bune sa se-adune,cele rele sa se spele' Proverb popular ;)
gelu1 spune:
Dumnezeu sa o odihnesca in pace, condoleante si lacrimi in memoria lui Carmen. Ma rog pentru sanatatea copiilor,sotului greu incercat si pentru toata familia. Silvia
april spune:
cata durere saracutii copilasi ramasi fara mama.
Sincere condoleante familiei. Dumnezeu sa te odihneasca CARMEN!