Oradea (51)
Raspunsuri - Pagina 12
adi2003 spune:
Am revenit, magnoliile sunt superbe, le-am pozat pe un albastru infinit al cerului si au iesit super. Am in jur de 180 poze.
P.S. Am pus tot DC-ul absent. ![]()
cristina22 spune:
Simi
-absent, da' cu motivare.
Daria-mersi.Da' am gasit una tot pe culinar.
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
moni_or spune:
SIMI
superbe magnoliile si celelalte floricele pozate! Forsitia (sau cum se scrie) de aia galbena avem si noi in gradina, mi-e asa draga ca e printre primele care infloresc... Si asta http://outdoors.webshots.com/photo/2509693750065210082NfHPCM ce e? E gutui japonez cumva? Am vazut ceva tufa cu flori asemanatoare, superbe, pe unde sta maica-mea si eram curioasa ce e, e o tufa maaare, ca si cele de Forsitia. Gutuii nostri japonezi sunt mai mici si inca n-au inflorit, cred ca e altceva.
Va doresc la toti un Paste Fericit, care sa va umple inimile de pace, caldura si lumina!
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
32+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)
adi2003 spune:
Da Moni, Forsythia e arbustul galben, iar cel rosu nu stiu sa-ti spun, dar intr-adevar seamana bine la flori cu gutuiul japonez. L-am gasit in Parcul Petofi si bineinteles ca l-am pozat.
Va doresc tuturor, Sarbatori Fericite!
cristina22 spune:
Simi
-minunate pozele!
PASTE FERICIT!
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
szivarvany spune:
Paste fericit si de la noi 

Siminel, noroc cu tine ca am vazut si eu ce e cu adevarat frumos. Sa pui si pozele cu oole, pt ca sunt sigura ca ti-au iesit tare faine si anul asta 
Noi am avut o zi d`aia
am ajuns la 1 in parc pt ca am stat in prelungiri la birou, apoi am venit sa ne imbracam ca batea un vant criminal si uite asa n-am facut ieri aproape nimik.
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
adi2003 spune:
In primul rand, Hristos a Inviat!
Daria, am renuntat la incondeiat oua. N-am avut rabdare si nici condeiele nu mi le-am mai gasit.
Asa ca ouale sunt rosii cu cateva desene (autocolante) pe ele. N-am ce poza.
Ieri nu v-am aratat animalutele din parc. Aici le gasiti.
szivarvany spune:
Ce frumosi erau la ora aia, noi cand am ajuns se tragea deja tombola, iepurii erau deja estenuati de hoarda de copii ![]()
Daca va zic ce am patit noi cu oole ... am luat abtibilduri de`alea practice, am ales, impartit, dat si retinut ce i-a placut Giuliei. Aseara nu le-am mai gasit 

Asa ca am vopsit la oo si am avut un singur abtibild primit ieri. Sunt complet senila 
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
adi2003 spune:
Noah...gandeste-te ca asa am facut eu cu condeiele.
Cand venii vremea de incondeiat, nu le-am mai gasit, asa ca m-am intors in trecut, la abtibilduri.
Pentru voi toti:
04.04.2010