A cui e masina ??
A cui e masina va rog? ati uitat vizorul deschis.
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
Raspunsuri
desprecopii spune:
... ca iata cum arata dupa isprava
www.picdumps.com/pics/4310/3.jpg" border="0">
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
marius spune:
A mea, dar fotografiam fulgii de zapada.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
paula2003 spune:
Eu am vazut in trafic soferi care nu au binevoit sa-si curete de zapada macar putin parbrizul, spatele si mergeau in treafic asa. Pericol public scria pe masina lor!
XIO spune:
Aia e viitoarea mea masina
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
gabriella1 spune:
a fost a mea,da' tocmai am dat-o la Rabla...
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabriella1 a fost a mea,da' tocmai am dat-o la Rabla... Gabriela "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
Nu vorbi asa de BMW-uri!!!
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
mychydutza spune:
..as putea-o lua eu, cu tot cu zapada dinauntru, ca nu ma deranjeaza....
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!
laura_dimitris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula2003 Eu am vazut in trafic soferi care nu au binevoit sa-si curete de zapada macar putin parbrizul, spatele si mergeau in treafic asa. Pericol public scria pe masina lor! Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 br / " target="_blank">Copiii nostri www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank">Copiii nostri 1 |
cred ca l-ai vazut pe barbata-meu !!!
sa ne fi vazut diminetile de iarna cum el pleca in 2 minute cu masina din parcare iar eu stateam si 15 minute in urma lui sa curat de pe masina mea si ultimul fulg de nea de pe roata ...
tot am sperat sa-l amendeze vreun politist ca sa se invete minte !
privind fotografia pusa de mirela, astazi am puterea sa zambesc triumfatoare... ca am invins iarna... altminteri... nu as vrea sa mai vad in realitate astfel de imagini ca mi s-a acrit de iarna asta lunga si de masini troienite!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
iarna2009-2010