Meniu pentru zi onomastica la birou

Meniu pentru zi onomastica la birou | Autor: Bratu Monica

Link direct la acest mesaj

Sambata viitoare este ziua sotului meu si am vrea sa- pregatesc cate ceva (mai usor)pentru a servii colegii la birou.
N-as vrea sa fie ceva greoi si nici cu sandwich-uri nu-l pot trimite,dar as vrea sa pregatesc 2-3 aperitive,ceva prijiturici,cafea....si nu mai stiu.
Va rog frumos poate sunteti mai inspirate si-mi dati cateva idei pentru sambta viitoare.Ce sa-i pregatesc?

Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

buna,

in primul rand ar trebui sa-l rogi pe sotul tau sa se intereseze daca vreun coleg/colega tine post ! daca da, iei in calcul cateva preparate pentru cei care tin post in aceasta perioada, atat pentru aperitive, cat si pentru prajituri

ceva foarte simplu ar fi : daca nu ai timp, resurse sau indemanare pentru chestii mai sofisticate, poti cumpara aluat congelat pentru patiserie, din care sa coci diverse variante de saleuri: cu mac, cu susan, cu chimen. mai poti face mini-pateuri, din acelasi aluat, cu umplutura de branza (dulce sau sarata), cu ciuperci, cu carne, mini-pizza, rulada cu ciuperci/carne. daca vrei dulci, le poti umple cu mere, nuca, gem/dulceata de fructe, crema de ciocolata, etc

dar nu ar fi mai simplu sa comande la o firma de catering, macar aperitivele si tu doar sa faci prajiturelele ?

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Nu stiu cat ajuta raspunsul meu dar vreau sa-ti zic ca noi la birou ne-am shperlat. Nu-si mai bate lumea capul sa faca nimic, comandam pizza la o firma care da 1+1 gratis, si e minunat. Le putem alege diferite, sunt calde, vin cu sosuri picante/dulci si iesi muuult mai ieftin si ca bani si ca timp alocat. Mai poti face tu ceva prajiturele si gata.

Daca totusi insisti sa-ti bati capul poti face salata de vinete, salata de ton cu porumb, poate o salata de creveti, poti cumpara si praji clestisori de crab (muslitos), pommes noisettes (bulete de cartofi), poti face mini frigarui tip bruschete (pe scobitori) cu cubulete de cascaval/mozarella, juma de rosie cherry si un cruton de paine prajita, ceva chec/rulada aperitiv. Astea mi se par mie potrivite pentru carat la serviciu.

Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008
blog revival - chestii gargaricesti

video bazar

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Multumesc mult fetelor!

Mergi la inceput