"Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *109*"
Raspunsuri - Pagina 16
x_ggg spune:
Nush ce e ala cataif, dar am vazut o poza si miroase bine!
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fragutza Mor de ras citind traducerile comentariilor de pe picasa. Ex: draga de Deliaa scris ce frumos stiu eu sa stau in funduletz iar traducerea e I know how beautiful you are in funduletz :)))))) If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
Neatza mai pe la amiazå!!
Så vezi la mine pe suedeza in ce fel suna ..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
happy_uka spune:
Neata Iulikule!
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
Iulika29 spune:
fetelor va multumesc, sunteti tare dragute!!
Azi se pare ca m-a lovit rau o diaree, de nu prea pot så ma indepårtez mai mult de 3 m de baie..
Bubu e afara cu Brucu , nu inainte de a face o mistocareala de zile mare de mine..mi-a propus så imi ia niste pampersi ca eu ma tineam tare ca vreau afara eu cu piciul ca e soare si frumos..asa ca sunt pe aici.
La multe lunite sårbåtoritilor de azi!!
Uka esti cremenalå..Stii tu de ce!
Hepi si mie imi place titulatura ta
Kawaichan mi-am adus aminte de cåmåsuta aceea care ai vazut-o al Bruce..l-am imbracat decat o singura data, la botez.
Cristina_ana
Bruce, minunea noastrå
suede spune:
Iulika ai luat-o pe urma mea?Multa sanatate iti doresc.
Multumim pentru urari!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze
happy_uka spune:
citat din mesajul lui Iulika29 Bubu e afara cu Brucu , nu inainte de a face o mistocareala de zile mare de mine..mi-a propus så imi ia niste pampersi ca eu ma tineam tare ca vreau afara eu cu piciul ca e soare si frumos..asa ca sunt pe aici. |
Daa, cunosc, si eu sunt subiectul preferat de mistouri al sotzului meu Dar nu ma las, i le intorc inzecit Cateodata, daca ma provoaca, il fac sa rada de se tavaleste pe jos ..are el un fel de a rade asa, trebuie sa se aseze ca nu mai are aer Si o perioada isi aminteste cine e seful
Iulika29 spune:
Si så va spun ce astept eu azi sau luni( ar fi bine så vina azi ca e zi de curatenie, sau ma rog asa ar tb så fie).
am dat comanda si eu www.dammsugaren.se/Julklappstips/Roomba-560.htm#" target="_blank">asta , ca så aibe ce fugari måtza prin caså ca se plictisea mititica acum iarna cand nu poate iesi afarå
Bruce, minunea noastrå
happy_uka spune:
citat din mesajul lui Iulika29 Si så va spun ce astept eu azi sau luni( ar fi bine så vina azi ca e zi de curatenie, sau ma rog asa ar tb så fie). am dat comanda si eu www.dammsugaren.se/Julklappstips/Roomba-560.htm#" target="_blank">asta , ca så aibe ce fugari måtza prin caså ca se plictisea mititica acum iarna cand nu poate iesi afarå www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) Bruce, minunea noastrå |
Cat inseamna in eur? Si eu am cerut sa vina pt o proba, sa vad daca ma suna cineva Cred ca-s faine rau !
techila spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
Daa, cunosc, si eu sunt subiectul preferat de mistouri al sotzului meu Dar nu ma las, i le intorc inzecit Cateodata, daca ma provoaca, il fac sa rada de se tavaleste pe jos ..are el un fel de a rade asa, trebuie sa se aseze ca nu mai are aer Si o perioada isi aminteste cine e seful Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
ba eu am i-am lesinat pe strada o data din cauza de diaree, asa ca nu mai face misto de mine sub nicio forma
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
monikus spune:
citat din mesajul lui Iulika29 Si så va spun ce astept eu azi sau luni( ar fi bine så vina azi ca e zi de curatenie, sau ma rog asa ar tb så fie). am dat comanda si eu www.dammsugaren.se/Julklappstips/Roomba-560.htm#" target="_blank">asta , ca så aibe ce fugari måtza prin caså ca se plictisea mititica acum iarna cand nu poate iesi afarå www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) Bruce, minunea noastrå |
Iulika bravoooo. Vreau si eu si chiar s-ar putea sa imi iau unul de pe la noi mai ales ca acum:
am primit si eu prima indemnizatie.
Yuuupyyyyy.
Fiecare cu ce-l doare nah.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei