O membra DC, mama a doi copii, este in coma
Raspunsuri - Pagina 8
oaana spune:
Doamne,te rog din toata inima,indura-te de Carmen!Pune-Ti mainile peste ea si vindec-o!Binecuvinteaz-o Tu cu sanatate,sufla din nou peste ea viata...Carmen,scumpo sunt alaturi de tine.Astept sa te faci bine!
ADRIANKA spune:
Multe ganduri bune si de aici. Doamne, fii cu ei, ajuta o familie sa ramana intreaga, sunt prea multe nedreptati in lumea asta, nu lasa sa se intample inca una!
Fie ca sa se intoarca la familia ei sanatoasa si cu zambetul pe buze!
Doamne ajuta!
anaemi spune:
Sper din tot sufletul sa-si revina si sa se faca bine!
Doamne ai grija de ea !
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
IMPLINIRE
karligutza spune:
cele mai recente declaratii ale purtatorului de cuvant din Spitalul Universitar.. si de rau, dar parca nu ne fura si speranta! speram ca se poate sa-si revina! Carmen copiii te vor langa ei, acasa!
http://www.realitatea.net/starea-femeii-epuizate-de-munca-s-a-agravat_704316.html
Suntem cu gandul la tine Carmen!!! Sa dea Dumnezeu sa te refaci complet... tine-te bine de firul asta de ata numit viata! tine-te bine!! daca ai sti ca si noi ne rugam pentru asta si te-ar ajuta asta... suntem alaturi de tine!
karligutza
sunt mamica Adelutei
Kariris spune:
Am vorbit acum cu sotul ei la telefon si starea ei se inrautateste. Pancreasul nu mai lucreaza, indicele glicemic creste (a facut si diabet) si corpul nu-si mai poate regla temperatura. are cresteri bruste si rapide de temperatura. Singurul lucru care o tine in momentul acesta in viata sunt aparatele. Ce m-a socat este ca atunci cand a venit salvarea, cei de pe ambulanta si-au dat acceptul pentru declararea decesului. totusi, spune Marius ca cei de la Smurd au fost foarte bine echipati si foarte buni profesionisti. I-au facut resuscitare timp de 90 de minute si abia apoi a inceput sa se simta putin pulsul. Insa 90 de minute de masaj cardiac e foarte mult... in tot acest timp creierul ei nu s-a mai oxigenat.
Nu pot sa cred ca trece prin asa ceva! Ultima oara am vorbit in 1 martie si era foarte ok, optimista si vesela...cum e ea de fapt! Nu fuma, nu bea cafea, alcool nici nu mai vorbesc... toate aceste diagnostice au fost puse post trauma, Carmen nu era bolnava cu inima si nici nu avea vreo alta afectiune grava.
Nu pot decat sa ma rog la Dumnezeu, sa se indure de ea si sa o lase sa se bucure in continuare de copilasii ei pe care atat de mult si i-a dorit si atat de mult a luptat sa ii aiba!
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
Luna1 spune:
Lachi multumim de informatii. Eu ce sa zic, ma rog la Dumnezeu sa o tina in brate pentru copilasii ei. Insa sunt socata, terminata, imi dau seama ce imprevizibila e viata.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
adi2003 spune:
Crunt de trista vestea asta.
Dumnezeu sa o ajute sa-si revina, sa se intoarca la copilasii ei acasa, sanatoasa.
Album 1 + Album 2
karligutza spune:
mi se face pielea de gaina....
nu pot accepta ca se poate asa ceva... nu imi mai ajung cuvintele sa spun cat de mult imi doresc sa isi revina pentru ca baieteii ei sunt de aceeasi varsta ca fetita mea... si stiu, vad, simt cata nevoie are un pui asa de mic de MAMA LUI!
e nedrept sa se intample asa ceva, asa de brusc!
trebuie sa isi revina... nu degeaba ea INCA mai este in viata... trebuie sa ramana in VIATA! Sper intr-o minune de la Dumnezeu, altfel de ce atata chin? sufletul sotului ei e terminat sa vada cum sotia si mama copiiilor lui se prabuseste lent.... NE RUGAM pentru VESTI BUNE! De aseara numai la ea si la familia ei ma gandesc.... e atat de dureros!
karligutza
sunt mamica Adelutei