O membra DC, mama a doi copii, este in coma

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

M-a afectat foarte mult stirea de la tv.Nu stiam ca e vorba de o membra DC si pana la urma nici nu conteaza..viata unui om e la fel de importanta indiferent ca face parte dintr-o comunitate sau nu.M-a durut sufletul sa vad cu cata usurinta putea sustine directoarea firmei ca nu este adevarat.Cu rusine,caci stiu ca nu e bine,mi-am dorit pe moment sa treaca si acea directoare prin asta sa vada ca se joaca cu viata si sanatatea oamenilor..dar ca ea,mai sunt atat de multi angajatori,care-si bat joc de angajati si ei tac,pt ca au copii,au rate,au probleme si nu-si permit sa-si piarda jobul..dar uite ca-si pierd sanatatea si iar nu e bine.Sunt revoltata pana la Dzeu si ma rog pentru ea,ma rog sa se intample o minune,caci acei copilasi au nevoie de mama lor..si e prea tanara,are o viata inainte..Off,Doamne..Dzeu s-o ajute sa se faca bine si sa-i dea putere sotului sa-i fie alaturi.
Sunt atat de revoltata si suparata..

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Sunt si eu cu gandul alaturi de familia greu incercata.....Ma rog Bunului Dumnezeu si Maicii Sale sa faca o minune, chiar am pus-o pe Carmen pe acatistul de la Sf. Maslu de aseara....
Am credinta ca-si va reveni si isi va creste copilasii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Sa te ajute DD Carmen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Fetelor si membrii DC!
Dpv medical este pe maini bune!
Noi trebuie sa facem ceeace zic unii ca este benefic!
Hai sa incercam si noi rugaciunea si gandurile de bine colective!
Sa stabilim o ora din zi si o anume rugaciune pe care sa o spunem TOTI aceia care ii doresc vindecarea lui Carmen si sanatate puilor ei!
Vreti sa incercam?
Tot intreba cineva ce este Noetica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Doamne Ajut-o !!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anutza_26 spune:

Ajuta Doamne sa se intample minunea de care are nevoie Carmen pentru a se face bine!
Ne rugam si noi pentru ea, printre lacrimi pentru ca, din pacate stiu ce inseamna presiunea unui job care te urmareste si acasa si in somn.. Carmen, aduna-ti toate fortele si fa-te bine pentru copii tai.. stiu sigur ca ai sa simti gandurile noastre de incurajare!

Ana - mamica Teei (03.06.2008) si 29+ cu bebe 2
Blog-ul Teei : http://familie.dasolutii.ro
Copilul nr. 3 - site-ul meu http://www.dasolutii.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

si eu am vazut stirea la tv.este un adevar dureros care se intampla in Romania.sefii te solicita cat pot de mult.
sa speram ca isi va reveni si va fi curand langa cei doi micuti.

mami de bebe stefan (15.11.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Ma rog si eu sa aiba grija bunul Dumnezeu de Carmen si sa ii ingaduie sa se intoarca sanatoasa la puiutii ei...

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 29+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Doamne ajut-o pe Carmen!!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui minossota
Eu cred ca in cazul ei va fi o minune, sunt convinsa de asta si vreau ca nici unul din noi sa nu gandeasca altfel.

Ma rog pt asta.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput