O membra DC, mama a doi copii, este in coma
Raspunsuri - Pagina 10
Bianca B spune:
Si noi ne rugam pentru Carmen si pentru familia ei. Doamne ajuta.
Petrecere 1 anisor
David, puisorul nostru drag (17.02.2009) Primul Craciun 09
Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
april spune:
Doamne ajuta. Suntem alaturi de tine, CARMEN.
Lupta pentru VIATA! Lupta pentru copilasi!
LoraG76 spune:
Lora, mami de Iustina si 15+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
baby-boom spune:
Las si eu un gand bun si un Doamne ajuta sa fie bine!
Florina si Elise (9 iulie 2004)
madau spune:
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
s_ellia25 spune:
o sfanta rugaciune pt carmen..sfinte dumnezeule mare e puterea ta ajut-o sa se intoarca cu bine alaturi de copilasii ei
anca_27 spune:
Doamne-ajuta!
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
andata spune:
Am ramas fara cuvinte in fata unei asemenea tragedii. Nu pot decat sa ma rog si eu si sa sper sa revina Carmen sanatoasa langa familia ei, care nu e intreaga fara ea.
Putere multa sotului.
Rusine celor care au adus-o in starea acesta de extenuare si mai au si tupeul sa minta ca nu facea ore suplimentare...
http://community.webshots.com/user/annadana1
http://ganduri-de-mama.blogspot.com/