Nu as fi crezut ca Liz...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Eu zau ca nu am vrut sa isc vreo cearta .
Dar la faptele mele bune se afla o tanara nasa bruneta, cu rochie rosie in bretele convinsa si epilata de mine in ziua nuntii de tufisul de la sub brat... ea nu se epila pana in acel moment pentru ca nu o lasa mama. Chiar si pe sotzul din dotare l-am convins ca e mai placut si mai igienic sa scape de el pe axila. Si imi multumeste pentru asta.

Eu cred ca epilatul tine de un anumit self respect. Asta nu inseamna ca nu se poate si altfel, ca nu exista exceptii, ca nu exista cate o data lipsa de chef si delasare asumata sau motivata, dar trendul general este totusi fara par in afara de cap. Si nu, scarba nu imi este, doar am cate o curiozitate asa sa stiu cauza paduricii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Blackpanterro, de la a dezaproba o idee pina la a spune ca mi-e scirba de persoana care adera la ea, e cale lunga.
Sa stii ca am toleranta mare la chestii grotesti...am vazut/atins cadavre umane mirositoare, nu ma ingretoseaza pe mine picioarele de muere paroasa.

Eu am spus ca majoritatea femeilor aleg sa ramina paroase fie din lene, fie ca nu vor sa cheltuie bani la salon, fie nu considera necesar ca asa au fost educate.
Nu vad ca le-am facut nicaieri jegoase, imputite sau alte "names".

Asa cum pe tine te deranjeaza mirosul unora de transpiratie asa ma deranjeaza pe mine parul de pe picioare al altora. Nu vad o atitudine mai presus/jos decit alta.
Repet, comportamentul in societate fata de persoana in cauza conteaza, nu ce alegi sa destainui la un subiect de barfe pe forum!.

Voi macar ati sesizat la ce topic sinteti??

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cristina_C

Eu am inteles ca Allure ii trimitea in padure doar pe cei nespalati

tu ai inteles bine, restul lumii intelege ce vrea muschiul personal ca sa aiba motiv de acuzatii.

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sibylle

Allure, ca sa vezi adevarata fata a unui om nu trebuie sa-l asculti despre cum vorbeste de el insusi, ci cum vorbeste despre altii. Ori tu pe forumul asta ai emis pareri despre ceilalti care ma fac sa deduc ceea ce am scris mai sus. Asa cum tu judeci oamenii exclusiv dupa aspectul exterior si altceva nimic nu te intereseaza, asa si eu judec oamenii dupa ceea ce scot pe gura. Daca iau cartonas pt asta, asta e!

adevarata fata a unui om se cunoaste dupa fapte nu dupa gusturile estetice expuse pe forum intr-o simbata la un pahar de barfa

vad ca nu poti sa faci diferenta intre "barfa pe un forum/sectiune de birfe" si raporturile cu semenii in viata de zi cu zi. sa stii ca eu pot.

te las in pace ca stiu bine de unde ti se trage aversiunea asta fata de mine...aici e doar un pretext ca sa dai cu pietre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Cristina, din contactul meu, nu mare e adevarat, cu femeile nemtoaice pot sa spun ca toate aveau par :) si toate mamici, dar sunt convinsa ca tineretul se epileaza.
Eu am luat-o ca pe o curiozitate, cand locuiam in Italia la fel, am intalnit femei paroase.

Adriana 14w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Allure, nu stiu ce aversiune ar avea cineva la tine dar eu de cate ori am citit vreun topic despre fizic vii cu atitudine din aia de "my shit doesn't stink", ii insulti pe unii si pe altii si apoi ramai perplexa la comentariile facute pe marginea comentariilor tale.
Io inteleg ca iti iubesti corpul la care lucrezi cu atata sarg, te asigur ca nu esti singura slaba, cu corp frumos si mai exista si altceva in lume decat corpuri perfecte, epilate, suple, musculoase.

Adriana 14w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Allure, te inseli. Te asigur ca nu sunt singura care a observat cu cata greatza te uiti in jur ... a fost un topic celebru la un momentdat in care povesteai cat ti-e de scarba de canadience ... iar apoi au fost alte si alte topicuri in care tie ti-era scarba de diversi oameni ... ce sa-i faci ... asa esti tu si asa te vad si ceilalti ... eu nu te cunosc in viata reala, esti doar un nick pt mine ... un nick cu preocupari ce tin strict de forma, dar fara fond. Ma opresc aici cu explicatiile, e dreptul meu sa gandesc asa, pana faci si tu o fapta buna pe DC imi mentin parerea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Allure, nu stiu ce aversiune ar avea cineva la tine

Stie Sibylle, de ea era vorba

Citat:
eu de cate ori am citit vreun topic despre fizic vii cu atitudine din aia de "my shit doesn't stink",

generalizezi. singurul mare topic de profil a fost ala cu burta, in rest nu-mi amintesc. m-o fi lasat memoria? :)
and my shit stinks. pe bune

Citat:
ii insulti pe unii si pe altii

pe cine am insultat aici? la capitolul asta de BARFEEEEEEEE!

Citat:
si apoi ramai perplexa la comentariile facute pe marginea comentariilor tale.

ramin perplexa doar la inventiile facute pe marginea spuselor mele

Citat:
Io inteleg ca iti iubesti corpul la care lucrezi cu atata sarg, te asigur ca nu esti singura slaba, cu corp frumos

nu, nu sint singura dar ma bucur ca sint una dintre ele. am voie?

Citat:
si mai exista si altceva in lume decat corpuri perfecte, epilate, suple, musculoase.

sigur. exista corpuri imperfecte, paroase, nesuple si atrofiate
aproape ca suna ca o axioma :)

Mergi la inceput

Sibylle, abtine-te cu comentariile degradante la persoana mea. Eu nu am facut niciodata afirmatii despre membrii DC, caracterul sau comportamentul lor pe forum. Afirmatiile mele, alea pe care mi le tot scoateti pe nas de vreo 7 luni incoace au fost facute unor personaje din reviste sau la general, nu cu tinta precisa. Ca s-au gasit tertze persoane sa se ofenseze de gusturile sau parerile mele facute public, asta e problema lor, nu a mea.

Tu poti sa ma antipatizezi in liniste cit poftesti dar atita vreme cit eu nu te-am catalogat in nici un fel, nici tu nu ai dreptul s-o faci in public. Chestie de educatie pina la urma.
Daca mai comentezi ceva de caracterul meu presupus mizantrop si superficial, te raportez la moderator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Bine, fie !

Mergi la inceput