Tide pentru supermame - concurs cu premii super

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaby_mimi18 spune:

Copiii si nepotii mi-au umplut apartamentul de flori. Exact ca la 1 Martie. Si asa se va intampla si la Florii. Pentru mine florile inseamna frumosul, pacea in suflet, gingasia, IUBIREA. Celelalte daruri (pentru ca n-am primit numai flori), sunt secundare, florile ramanand mereu pe primul loc in inima mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaolt spune:

Desi are numai 3 anisori, baietelul meu mi-a daruit un buchet de zambile albastre( cumparat de tati )si cel mai dulce pupic. A daruit si celorlalte doamne si domnisoare pe care le cunoaste flori si s-a simtit cu adevarat cavaler. Sunt mandra de el si astept sa creasca ca sa imi poata desena o felicitare, caci orice lucru facut de manutele lui e inestimabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanita spune:

Ce cadou poate fi mai frumos pentru o mama decat o fotografie a copilasului, insotita de cateva versuri induiosatoare si o floare desenata de mana micutului? Si, daca se adauga un zambet si un pupic, acesta este cadoul perfect!
Asa a reusit Andrei (4 ani si 8 luni)sa ma impresioneze anul acesta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aanila spune:

Baietelul meu Andrei s-a trezit de dimineata si impreuna cu tati lui s-au dus, mi-au cumparat cornuri calde si un trendafir si mi-au servit micul dejun la pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudia94 spune:

Buna tuturor mamicilor! Fata mea cea mare(15 ani) , care este foarte atenta cu mine , anul acesta de 8 martie mi-a dat : o cana pe care scrie "te iubesc mama" , o diploma "Pentru cea mai buna mama!" si un buchetel de zambile . cel mic e prea mic sa stie , dar imi face cate o surpriza zilnic :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danimitz spune:

Buna! Baietelul meu, Matei, e nascut anul trecut, pe 24 aprilie, asa ca acum, de 8 martie, l/a rugat pe tati sa scrie in numele lui o felicitare, in care spune:
draga mama,
Multumesc f.f.f. mult pentru ca te/ai dovedit cea mai extraordinara mamica din lume. nu puteam gasi o mama mai buna! te iubesc f.f. mult si sunt foarte fericit cu tine. Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina07 spune:

fetita mea are 7 luni si am primit de 8 martie cel mai frumos cadou din lume:o floare si toata ziua a spus'mama'.ce poate fi mai frumos?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabbis spune:

Gabriel, desi e micut, are doar un 1 an si 4 luni, din umila lui alocatie, impreuna au "complotat" cu tati si mi-au cumaprat un inel si o carte de bucate...Iar Gabriel mi-a aratat cu degetelul rasfoind paginile cu poze, cam ce i-ar placea sa ii gatesc, el fiind in crestere, are nevoie de papica diversa si buna, buna...cum numai mami stie sa faca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelamicu2001 spune:

fetita mea mi-a tot facut surprize toata luna martie pana acum...A inceput sa mearga, spune mama si tata....iar mie mi se pare absolut fabulos cat de repede se dezvolta...intr-o perioada atat de scurta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Sa va scriu si eu care este cadoul meu cel mai de pret pe care viatza, Dumnezeu si fiica mea mi l-au facut....acum 3 ani, intr-o frumosa zi de 8 Martie minunea mea s-a hotarat sa vina pe lume...facandu-ma cea mai fericita mama si cea mai implinita femeie din lume.
Asta e comoara si cadoul meu de 8 Martie din fiecare an.

Va pup

Mergi la inceput