Branza din lapte de mamica - la restaurant
Raspunsuri - Pagina 5
Amina_Marina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sabina desfundarea canaleleor de catre tata e o practica curenta si benefica pentru sanatatea mamei. tatal acela merita un brat mare de flori. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã. |
Ma desfunda in fiecare seara la canale, merita flori in fiecare zi..
viviana spune:
Scarbos!
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Guestus spune:
citat din mesajul lui Gia subiectul asta devine mai traznit decat titlul sau |
titlul e nimic....sa vezi breast milk cappuccino. Unul dintre marii bucatari Gordon Ramsey il recomanda. A fost si la TV ...lumea a aplaudat...totul e ok.
Yo astept sa bage la starbucks acum.
Qamar spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
titlul e nimic....sa vezi breast milk cappuccino. Unul dintre marii bucatari Gordon Ramsey il recomanda. A fost si la TV ...lumea a aplaudat...totul e ok. Yo astept sa bage la starbucks acum. |
hmmm yummy :-)))
Your heart is my piñata..
Guestus spune:
citat din mesajul lui Amina_Marina Noe, Bleahh! Eu nu beau niciun fel de lapte, de mama cred ca as muri vomind. ............................... Vom rataci prin ceruri, Cersind cu palme-ntinse Un strop de adevaruri Din vietile invinse... |
baga laptele la 15 bari....iese o spuma.
Qamar spune:
citat din mesajul lui Amina_Marina Noe, Bleahh! Eu nu beau niciun fel de lapte, de mama cred ca as muri vomind. ............................... Vom rataci prin ceruri, Cersind cu palme-ntinse Un strop de adevaruri Din vietile invinse... |
:-))hai mai, m-ai crezut?
Your heart is my piñata..
Amina_Marina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Noe
:-))hai mai, m-ai crezut? Your heart is my piñata.. |
In general cred doar ce vad, dar avind in vedere ca traim intr-o lume nebuna , am ajuns sa cred si ideile , nu doar actul, ca la crime.