Cum organizezi intalnirea de 10(15) ani ?
Buna, tuturor!
Cativa colegi au initiat pregatirile pentru organizarea intalnirii de 15 ani, de fapt 16, ca asa suntem noi, mai ciudati , si vreau sa-i ajut cat pot. Nu ma ocup in mod direct de organizare, desi s-ar putea sa ma implic pe parcurs din ce in ce mai mult, nu-mi displace ideea, mai ales ca sunt in concediu de crestere a copilului si am ceva mai mult timp decat altii.
Pb e ca merge destul de greu, abia suntem la faza de adunat adrese de mail si telefoane si anuntat lumea, iar data aproximativa ar fi undeva la inceputul lui iunie si ma intreb daca nu cumva timpul e cam scurt.
Daca cineva are experienta in sensul asta, ceva sugestii, sfaturi, va rog sa mi le impartasiti, pt ca avem nevoie, e destul de greu sa-i mobilizezi pe toti, mai ales ca majoritatea sunt plecati din oras si chiar din tara.
Poate printre voi se numara si vreuna/vreunul dintre colege(i), cine stie, si in felul asta ne regasim.
Am terminat in 1994 la E. Racovita - Iasi.
Raspunsuri
helen75 spune:
Buna,
E f,frumos la ce v-ati gandit.
Si noi am incercat sa facem intalnirea de 10 ani (aceeasi promotie ca a ta ), dar nu ne-a iesit .Iti spun de ce , si poate te va ajuta ;
Ca si tine, majoritatea colegilor erau prin tara . In oras, erau doi, care incepusera organizarea . Si m-am alaturat si eu: dar, au inceput cu stangul.Au facut strigarea catalogului, au numarat, au facut un total si au cautat sala.
Am incercat si atunci sa le explic unele chestii, din experienta pe care o aveam : eram casatorita, ne ocupasem impreauna cu sotul meu de organizarea nuntii, apoi de botez, deci stiam ca ce si cum. Si le-am explicat ca intai ar trebui cautati colegii, sa vedem care vin , cati vom fi , ( bine cu o marja de 5-6 persoane) , apoi da stabilit perioada, si apoi cauti locatia.
Si de aici au inceput discutiile : ca daca profii nu vin la locatia stabilita , daca vor altcecva, daca colegii sunt in concediu, etc. Deci, ref. la profesori, erau invitati ( nu mai puteau impune ca in liceu, o locatie anume) si colegii, de asta le ceri acceptul pentru perioada.
Si am lasat-o balta, eu m-am retras . Imi pare rau, ca nu am mers mai departe, adica sa mai caut o colega si sa organizam noi, cele care aveam ceva experienta.
Cel mai rau imi pare pentru ca in urmatorii ani au inceput sa plece sus, la ceruri, cei mai buni profesori. Si acum ,daca am face intalnirea si n-ar avea cine striga catalogul, ce sens ar mai avea?
Succes.
ni-na spune:
Anul acesta implinesc 20 ani de cand am terminat liceul si mai suntem vre-o 4 prin oras asa ca ma cam bantuie aceiasi idee,insa:
as vrea sa ne intalnim undeva gen pensiune,tabara sa putem aduce copii si sa putem ramane peste noapte.Nu vreau la un restaurant deoarece acolo nu pot vb decat cu vecinii.Intr-un spatiu deschis,la un gratar poti migra usor la toate bisericutele.Problema mea este ca majoritatea sunt afara(Italia,Spania,Canada)asa ca inclin catre luna august.
kid spune:
Anul acesta se face si la mine intalnirea de 10 ani. Din pacate, eu nu am putut sa ma implic in organizare, deoarece sunt in alt oras decat cel in care am facut liceul.
De la inceputul anului am fost anuntata si rugata sa confirm daca, in principiu, vreau sa vin; intalnirea are loc la o pensiune situata la vreo 10 km de oras si este pe 22 mai(iulie, august fiind considerate luni de concedii); din pacate este doar pentru adulti si s-au organizat pentru toate clasele care au terminat in acel an, nu doar clasa noastra.
Trebuie mai intai stabilita o locatie si o data, un pret aproximativ, apoi discutat cu colegii si de vazut cati ar dori sa participe.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
ionik76 spune:
Intr-adevar, cred ca e mai indicat sa vedem mai intai cati amatori sunt si sa stabilim data, macar cu aproximatie, si abia apoi sa vorbim de sala si alte chestii. Asa am si inceput de fapt, dar se misca tare greu lumea si uneori imi vine sa ma las pagubasa.
tumpi spune:
Ionik, in plrimul rand trebuie incercat sa uati legatura cu cat mai multi.
Eu petrecerea pentru reuniunea de 10 ani am organizat.o singura, intai am incercat sa dau de cat mai multi colegi si de profesori(doar de diriga si profa de romana am dat ,dar din pacate nu au putu venii) si apoi am purtat discutii, car vine, care nu(au fost cazuri ca m-au anuntat si in ultma clipa ca nu vin) si apoi cautat locatie, amenajari, comandat meniu, tort, etc.
Anul asta am face 15 ani,dar cum nu-s in tara nu am sa am cum sa organizez,dar vb zilele trecute cu fostii colegi ca tb sa ne organizam mai bine si sa ne strangem mai multi la reuniunea de 20 de ani si facut ca la carte, cu strigarea catalogului si chestii funny.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)