Ah, Ana... nu! Dar cred ca unul din baieti a fost, cel putin asa am prins eu din zbor din discutiile lor... baiat care, de vreo trei ani si ceva e plecat in calatorii, acum e printr-o jungla pe undeva.![]()
Ia uite cite fete iubitoare de munte pe aici! Ce ma bucur, ce ma bucur!
Poate punem un pic mai incolo de o expeditie sezatoreasca in Stincosii canadieni... hai, ce ziceti!?!
Dar pina una-alta, prin toamna asa, cind ne adunam cu totii pe acasa si mai cresc pufoseii care sint micuti acum... nu mai facem si noi intilnire din aia mare, stiti voi de care!?! Nu va tenteaza?![]()
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
Denisa foarte frumos acolo! Parca in Vermont ai fost, nu? Ca tot intreba Nelia.
Mqqm superbe poze, sunteti o familie asa frumoasa!
Nelia si eu mereu am remarcat ca avem multe in comun, cateodata in mesajele tale parca ma auzeam pe mine gandind, nu stiu daca stii sentimentul
De aceea am vrut tare mult sa te cunosc la intalnire insa am fost in contratimp, data viitoare de-acuma. Poate facem o intalnire cand se face mai cald intr-un parc, sa vin si eu cu piticul sa-l las sa zburde. Ca in restaurante nu prea risc sa-l duc ca e de jale, nici 5 secunde nu sta locului. Tre sa facem o intalnire sa primim fetele noi, Ankalaura, Zavalita nu?
denisam frumos pe acolo pe unde ati fost. bafta la cautat job!!
si eu imi aduc aminte de munti din studentie (munceam o zi la cantina si ne luam invoire si pe ziua urmatoare care era evident la sf de saptamana si plecam in gasca pe munte)