LMA! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**176**
Raspunsuri - Pagina 15
iuca spune:
Buna fetelor,
Voturile de azi sunt:
provista 62 monede
veronica 1 spec in recoltare
m-monique 32 monede
inestimeea 1 spec in uscare
pisigri 46 monede
elaa 60 monede
dyana 74 monede
mireal 49 monede
dodo pui 63 monede
petrean 1 spec in cultivare
gaza 58 monede
simina 48 monede
shasa 5 monede
inna 67 monede
cristina 39 monede
m_monique spune:
dannnah eram sigura ca e excrocherie cu ceaiurile instant. intotdeauna mi s-au parut dubioase. la fel cum mi se par si "iaurturile" lor, care nu trebuie tinute la rece.
andrei de la "iaurturile" humana mi-a facut indigestie, el care manca orice fara probleme.
doranna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Io mai am o problema cu vaccinurile....ca nu prea am incredere in dr de familie. La 4 luni eu i-am facut Pentaxim, ca era criza de Infanrix Penta. Acum la 1 an, cind practic face rapel la ala de 4 luni, face Pentaxim (ca pe ala l-a facut la luni) sau Infanrix (ca cica asta trebuia a fie schema)? If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
pisigri,
aceeasi discutie am avut si noi cu dr. si ne-a zis sa luam infanrix IPV+Hib, desi am facut pentaxim
Mami fericita de Iulia-Alexandra (23 martie 2009)
Poze
doranna spune:
citat din mesajul lui mireal Stie cineva vreun doctor ginecolog bun la Medlife Unirii? Doctorita mea la care ma duceam e cam departe de mine acum si vreau sa ma duc la un control. |
iti recomand sa mergi la dr. liana ples; daca vrei, poti sa dai un search pe net, sa vezi ce se mai spune despre ea;
la inceputul sarcinii am mers la ea, dar prin luna 7, cand am hotarat ca nu o sa nasc la spital privat, a trebuit sa schimb si dr., pt ca Ples e la Bucur si n-am vrut acolo; e buna, dar va trebui sa faci programare din timp; are si competente pe echo, dar pt asta tb sa faci alta programare (are zile diferite de consultatii, sau cel putin asa era in 2008)
Mami fericita de Iulia-Alexandra (23 martie 2009)
Poze
dannnah spune:
da, in iaurturile alea care nu stau in frigider si care sunt valabile un an nici eu nu am incredere...Dar stiam ca Humana e o firma cu renume, am o carte Mama si Copilul din 76 si in ea scrie de laptele Humana! De pe atunci exista!
Eu Marei lapte Humana i-am dat...dar dupa ce termin cutia planuiesc sa-i dau de vaca.
Bebelusa Mara 23 martie 2009
georgyiuly spune:
citat din mesajul lui Gianina34 La multi ani! absolventilor Damian Serban,bebe de Eseea Marina Alexandra,bebe de Alexa101 Albert Gabriel,bebe de Ciresica5 si mamica Bebe_strumf pupacim si ceilalti sarbatoriti de astazi: Robert Andrei,bebe de Plici Plici Amalia,bebe de danadelia Radu Stefan,bebe de bubulina Petru,bebe de Shasa Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 10 luni |
La Multi Ani si din partea noastra!
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009)
11 luni
dannnah spune:
Heeeeeiiii,
Giulia implineste maine 1 anisor! La multi ani anticipat!
Bebelusa Mara 23 martie 2009
carmenada spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi absolventi
Damian Serban
Marina Alexandra
Albert Gabriel
si sau viitori absolventi:
Robert Andrei, Amalia,Radu Stefan,Petru,
Drumul nostru la Bucuresti s-a amanat, asa ca sunt pe aici ... Ma rog atat cat ma lasa Ina ca la pranz de abia am reusit sa o culc ...Pe la 12 a inceput sa dea semne de somn si de abia acum a adormit...
Bianca si Anncuta aseara am decis io ca parul fi-mii are nevoie de putina ...atentie , asa ca am urmat instructiunile voastre si iata ce am reusit before after Ta-su s-a suparat pe mine ca i-am ciumpavit printesa Nu stiu cum reusiti voi .. As mai exersa dar ma arunca ta-su pe geam...
Ma duc sa incerc sa recuperez ce ati scris
georgyiuly spune:
Giulia inca doarme asa ca profit sa va mai intreb si eu de sanatate
!
Am admirat si eu niste ghiocele frumoase foc..Mara si Iulia, sunteti !Apoi un baietel cu ochi frumosi Theo si un pinguin mergaret Vladimir!Pe Stefan plimabaretul..vitezomanul, pe David roziorul( oricum ii sta bine cu orice culoare), o ping-Ina dragalasa si o sarbatorita Eleganta ca de obicei Maria insotita de cavalerul Rares.
Daca am uitat de cineva trageti-ma de urechi!
Ilinca imi pare foarte rau de Manole,nu am cuvinte din pacate!
Votez si eu in fiecare seara productia de cafea...destul de generoasa a fost pana acum, criza inca nu a venit prin partile mele!Sa vedem diseara!
Si sunt bucuroasa ca ne-am luat bilete pentru vara sa venim acasa stam de pe 8 iulie pana pe 15 august...poate prind si eu vreo intalneala,macar prin zona Galatiului!
Apropo de lapte Giulia inca mai bea un bibe de lapte si dupa-amiaza.Noi mancam asa:
8.30-9.00:210ml lapte
12.30-13.00:legume cu carne/ou
16-16.30:180ml lapte/cereale cu fructe
19.30-legume cu branza/paste cu sos/iaurtcu cereale
intre mese rontaie biscuiti, grisine, bucatele de mar sau para!
m-am intins cam mult!
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009)
11 luni