Senioare mari,mijlocii si mici (82)
Raspunsuri - Pagina 19
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirela2 fetelor cum petreceti ziua de azi? |
Eu am lenevit in pat pana la 12. Am fost cu mama la cimitir, la bunici. Am pranzit la ai mei
, ciorba de perisoare si sarmalute. Mi-a dat mama, la pachet
, chiftelute si snitele. M-am scos cu gatitu'.| Citat: |
eu ieri am gatit, sarmale si ciorba de verisoare , iar azi sunt sora medicala, al meu sot are crize de lombosciatica , merge intr o parte, ii trece lui ca doar e baiat mare |
Mire, nu ziceai ca esti la dieta? Sau e ultimul dezmat, inainte de dieta?
Sanatate multa sotului!

guzelnico spune:
| citat din mesajul lui galliciana am ramas singura acasa..... ![]() ![]() ![]() pt vreo 2-3 saptamani... ![]() |
Si ce motiv ai sa plangi asa, ma rog?
Vezi si tu partea plina a paharului.
Si daca te simti singura, sa stii ca exista tren direct spre Bucuresti.
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui galliciana sorooooooooooooo,nimeni p-acasa?? ![]() |
Ba da!
Ai sunat la usa cumva si nu ti-am raspuns?!
mirela2 spune:
guze inca nu am primit de la doctorita dieta

asa ca inca ma prostesc cu sarmale, biscuiti

guzelnico spune:
| citat din mesajul lui mirela2 guze inca nu am primit de la doctorita dieta ![]() ![]() asa ca inca ma prostesc cu sarmale, biscuiti ![]() ![]() ![]() |
Mire, citesc io asa, printre randuri, ca vei primi dieta abia dupa friptura de miel, drobul si ousoarele de Paste.
Am dreptate?

galliciana spune:
am tras un pui de somn......![]()
![]()
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui galliciana am tras un pui de somn...... |
Stim ca te respecti.
galliciana spune:
batranetile,maica, batranetile.....![]()
![]()
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius