Locul fetelor Nou-Venite (76)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

lorin Nu te speria, o sa treaca.

Am patit si eu ceva asemanator. A plecat bunica mea la bai si cand am vazut-o in tren am avut un soc si am ramas balbaita, o perioada destul de lunga de timp. Ea s-a intors si eu tot nu imi reveneam
Este bunica care m-a crescut de la 6 luni . Atunci aveam 3-4 ani.
Sensibila am ramas si acum. Nu imi plac despartirile si ma atasez de oameni mai mult decat ar trebui. Ma afecteaza tare mult cand patesc ceva rau.

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
............................................................
www.petitieonline.ro/petitie/sa_schimbam_soarta_romanilor_care_au_nevoie_de_tratamente_in_strainatate_-p60665048.html" target="_blank">Semneaza petitia

Mergi la inceput

Imi pare rau Sper sa treaca repede

Citat:
citat din mesajul lui cora79

Salutareeeee trupa,am revenit in cam[pul de lupta,proaspat consultata de doctoresa de familie dsi diagnosticata cu nevralgie intercostala stanga,actualmente in tratament

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

www.petitieonline.ro/petitie/sa_schimbam_soarta_romanilor_care_au_nevoie_de_tratamente_in_strainatate_-p60665048.html" target="_blank">Semneaza petitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui trutzi

lorin Nu te speria, o sa treaca.

Am patit si eu ceva asemanator. A plecat bunica mea la bai si cand am vazut-o in tren am avut un soc si am ramas balbaita, o perioada destul de lunga de timp. Ea s-a intors si eu tot nu imi reveneam
Este bunica care m-a crescut de la 6 luni . Atunci aveam 3-4 ani.
Sensibila am ramas si acum. Nu imi plac despartirile si ma atasez de oameni mai mult decat ar trebui. Ma afecteaza tare mult cand patesc ceva rau.

trutzi parca am fi surori

Mergi la inceput

Si tu ai patit la fel?
Pe vremea aia nu prea stiau ce sa imi faca. Eu am si vitiligo tot din cauza socurilor

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

trutzi parca am fi surori

Mergi la inceput

sunset Te-am adaugat pe lista de prieteni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Sunset si eu te-am adaugat pe lista de prieteni

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

trutzi, cora saru`mana
trutzi eu ma refeream ca semanam pt ca si eu ma atasez de oameni fff repede si sufar cumplit daca ma despart de ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

buna
haideti fetelor cu noutati
eu mi-am pregatit un ceai , ca mi se pare ca e asa de frig ...zici ca vine craciunul nu pastele...

www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">

Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Buna fetelor!
Revin eu prima cu noutati. Azi am fost la control si bine0nteles ca iar am chist. Asta dupa ce luna trecuta in ziua 10 nu aveam nici un folicul format in urma stimularii, acum ma trezesc cu ditamai chistul cand vroiam sa incep a doua luna de stimulariImi vine sa urlu nu alta. Tre sa ma apuc de anticonceptionale 1 luna, dinou si le urasc

Citat:
citat din mesajul lui JoAnn

buna
haideti fetelor cu noutati
eu mi-am pregatit un ceai , ca mi se pare ca e asa de frig ...zici ca vine craciunul nu pastele...

www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

_
Te astept minune mica sa vii la mama in burtica :)

Mergi la inceput

anamaria imi pare rau...o sa vina si randul nostru ...sa nu ne pierdem speranta

Mergi la inceput