Mamici din Grecia
Raspunsuri - Pagina 12
ertina spune:
Hai ca am trimis mesajul ala repede, ca sa stii ca sunt aici si astept un semn.
Noi in principiu iesim afara dupa masa de pranz, in jur de 14-15...dar putem modifica programul daca e.
Acolo ai metrou? Aici statia de metrou se numeste evanghelismos, unde e spitalul, daca ai auzit.
Tu esti gravidutza, eu sunt cu carutzul cu asta mik...lenesa mea inca nu merge, seamana cu ma-sa
...dar reusim noi sa ne vedem. Eu sunt dispusa si azi si maine, oricand vrei.
Vad ca nu ai PM-ul activat. Mergi la setari si activeaza-l.
DIMITRA_R spune:
ti-am trimis un pm cu nr meu de tel,daca poti suna-ma sivedem cum putem face
LARISA
de
DIMITRA(2.02.2007)
11+
ertina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DIMITRA_R ti-am trimis un pm cu nr meu de tel,daca poti suna-ma sivedem cum putem face ![]() LARISA de DIMITRA(2.02.2007) 11+ |
L-am primit..te sun cand se trezeste mandra mea, k mi-e ca o trezesc

MoRo_K spune:
hello...bun revenit Ertina...chiar ma intrebam...ne-ai lasat balta
...f harnicute de ieri incoace:)) hai ca incepem sa ne strangem usor usor...eu am dat si cateva pm unor fete de pe forumuri ce am vazut ca sunt in grecia da vad ca n-a intrat nimeni,dc mai stii si tu pe careva invita-i pe aici...ca nu se poate stiu ca suntem multi romani in Grecia:)ma bucur ca va intalniti...ohh si ca mergeti in Ro...eu inca nu stiu cand vom ajunge...trebuie da uite ca depinde de multe da anu asta trebuie....am aproape 1,5 ani de cand n-am mai fost...bine...ai mei au mai venit...si vb zilnic pe net ne vedem...si cu prietenii la fel...da...tre sa mergem si noi...
La mine mai e ceva....eu ma acomodez f repede oriunde si dc noi si ai nostri sunt bine...nu prea am dor de casa ....pot sta si in africa...![]()
Ertina tu vorbesti greaca?cred ca atunci cand vei vb,dc nu vbesti o sa te simti mai ...de pe aici:)
Carmaw....habar n-am...dar sigur nu e ca in Franta,Belgia....probabil e cam ca la noi in Ro....ca din pacate la ce e nasol ne asemanam...
Dimitra_R si Ertina aici vom fi cand va intoarceti....astept impresii ce s-a mai sch ce nu
dap....in rest eu ok....doar ce-am halit de pranz mi-am facut mamaliguta cu branzica si ma doare stomacu acum...hmmm d-asta mananc o data la 6 luni mamaliga cu de toate pica greu....aa si am facut bame pt al meu ca nu-i place mamaliga![]()
fetele vb mai tarliu
ertina spune:
Neatza fetelor,
Multumesc Moro pt urari
...si foarte bine ai facut ca ai lasat link-ul si pe alte sit-uri.
Eu nu mai cunosc pe nimeni...inchipuieste-ti ca daca aveam prieteni aici nu mai deschideam topicul, nu ?
Si nu, nu stiu limba, doar cateva cuvinte.
M-am intalnit ieri cu Larisa (dimitra )..mmmm, nu va spun ce printesa dulce are !
. O tine ascunsa, nu vrea sa puna poze
. A fost frumos, am baut o cafea, ne-am plimbat...ehe, alta viatza !
Ca tot veni vorba de cafea...
, va las una fierbinte s-o savurati cand va treziti ...
DIMITRA_R spune:
buna dimineata!ce mai faceti fetelor?poftiti la 

am avut ieri,intalnire cu ertina si cu frumoasa si cumintica ATHINA,ne-am simtit minunat,ne-am plimbat,am stat la cafea si in park,a fost super!!!hai ca poate venim pe insule si ne intalnim si cu fatele noastre dragi din creta si kos

dimitra este inebunita sa mearga cu metroul,imi spunea(mami trenul fuge repede
),
revin,sa trezit dimitra,ma duc sa fac lapticul
LARISA
de
DIMITRA(2.02.2007)
12+
DIMITRA_R spune:
nu mai este nimeni pe aici???

carmen,maro unde ati plecat dragelor?????
cred ca ma duc la 
LARISA
de
DIMITRA(2.02.2007)
12+
carmaw spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ertina Neatza fetelor, Multumesc Moro pt urari ...si foarte bine ai facut ca ai lasat link-ul si pe alte sit-uri.Eu nu mai cunosc pe nimeni...inchipuieste-ti ca daca aveam prieteni aici nu mai deschideam topicul, nu ? M-am intalnit ieri cu Larisa (dimitra )..mmmm, nu va spun ce printesa dulce are ! . O tine ascunsa, nu vrea sa puna poze Ca tot veni vorba de cafea... , va las una fierbinte s-o savurati cand va treziti ...mamica fericita de fetitza cuminte www.flickr.com/photos/42333902@N04/sets/" target="_blank">Athina - Eugenia din 08/june/2009 |
sa-ti traiasca scumpetea....
CE BINE CA V_ATI INTILNIT....
PUPICI
REVIN MAI TIRZIU