Trucuri pentru a te imbraca super
Raspunsuri - Pagina 12

ralucis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Amina_Marina Ralucis, da, e bine cum zici tu, si imi place ca avem pareri diferite. Dar eu am vazut la Alexander McQueen colectia toamna/iarna si s-a bazat mai mult pe combinatii de negru, rosu si auriu. Uite aici: http://www.fashionandbeauty.ro/viewcollection.php?id=476&show_page=1&show_pic=3#col_main_picture ............................... Vom rataci prin ceruri, Cersind cu palme-ntinse Un strop de adevaruri Din vietile invinse... |
Da, stiu colectia

ralucis spune:
conchita, frivol sau nu, iubesc asa de taaare hainele ca uneori mi se pare chiar un pacat. Dar eu zic ca pana la urma e oarecum normal sa iubesti hainele si sa fii interesata sa iti arati feminitatea, versatilitatea si ingeniozitatea cu ajutorul lor!

conchita spune:
citat din mesajul lui Amina_Marina Ralucis, da, e bine cum zici tu, si imi place ca avem pareri diferite. Dar eu am vazut la Alexander McQueen colectia toamna/iarna si s-a bazat mai mult pe combinatii de negru, rosu si auriu. Uite aici: http://www.fashionandbeauty.ro/viewcollection.php?id=476&show_page=1&show_pic=3#col_main_picture |
sunt in extaz, mi-am inceput ziua bine. :-)) multumesc, Amina! parca privesc opere arhitecturale si picturi decadente, iti taie respiratia...
ralucis, exact la asta ma refeream, la pacate!!:-)) ca n-ar trebui, poate, sa ne intereseze excesiv de mult (admit ca ma intereseaza excesiv de mult

abdominabila

ralucis spune:
citat din mesajul lui conchita e o placere obscura si putin indecenta (ca e senzuala) de fiecare data cand deschid dulapul, trag aer in piept de parca mi-ar revedea iubitul, deja imi sclipesc ochii cand ma uit la haine, apoi la treaba - asortat, mangaiat, cautat, privit. sunt dusa, huh? ![]() abdominabila nimic |

conchita spune:
ralucis, cand m-am mutat aici acum un an si ceva, aveam dulap pe tot peretele, plin. acum e nici jumate. triez tot timpul si le dau la caritate. caci virusul asta e cam fara minte la mine - de multe ori cumpar haine pentru ca-s frumoase, sunt asa opere de arta in sine. :-)) si imi place sa ma uit la ele, dar nu le port. asa ca asta e una din rezolutiile mele, sa ma restrang la ce port, pur si simplu, ca daca vreau sa ma uit la haine, ma duc la magazin. e ca si cu tablourile, pe-alea pe care le iubesti le vrei pe peretii tai tot timpul, accesibile. dar na, ce faci cand iubesti prea multe? ca sa te parafrazez, cumperi casa mai mare? :-)) asa ca acum am extrem de putine haine comparat cu ce obisnuiam sa indes in sifonier inainte, doar de amorul artei. :-)
abdominabila

Amina_Marina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ralucis
Da, stiu colectia ![]() ![]() |
Ralu, da, asortezi cu ce ai,am zis asa ca idee, eu astfel de combinatie am vazut la Marc Jacobs , intruna din colectiile tomana/iarna, era asa; Rochita/tunica rosie , helanca neagra de bumbac, foarte subtire, ciorapi grosi/leggings maro, bratara mare de culoare porocaliu deschis si pe umeri o pelerina neagra dezordonata.
Rochita merge si cu ciorapi subtiri, culoarea pielii sau negri pe tocuri, desigur cind esti doar cu sotul , fara pitici.
Da, imi place ca avem gusturi diferite ca si designerii, pai, daca n-ar fi ei asa , cu ce ne-am mai rasfata noi..
Hai sa vedem cu ce mai merge rochita, asa ca idee..
Conchita , pacat ca s-a dus , a fost un Geniu sau " Huliganul modei" asa cum era poreclit.
Xio, cind ai timp pune poze cu rochita modificata.Apropos, de vechituri, si Jean Paul Gaultier cind s-a lansat ca designer , nu a avut bani sa cumpere materiale si tot ce trebuie , a cumparat vechituri din piata, le-a modificat si uite asa s-a lansat el.
Imi place si de el , este un indecent teribil al modei franceze.
Asa , acum toalele, offf..eu nu am unde sa le mai pun, cred o stau cu ele atarnate pe peretii din casa.

geniest spune:
Dragelor, va multumesc din suflet...Ma bucur sa primesc astfel de lectii...
So....sa recapitulez...
Am ales 2 variante:
1. maleta subtire cu maneca lunga si guler intors (rulat) + dres gros - ambele maro si bratara de lemn groasa aurie sau bronzulie...
2. idem punctul 1 doar ca pe negru intens plus aceeasi bratara, aurie sau bronzulie...
Cu incaltarile stau mai prost (adica am cizme banale negre sau maro)...nimic deosebit...
Conchita multumesc frumos pentru aprecieri. N-am scris-o niciodata insa urmaresc combinatiile pe care le faci si recunosc ca mi-am spus de multe ori: wow !!!
Trebuia sa editez: azi sunt parfumata cu Alexander McQueen - Kingdom (in memoriam)...

puskin spune:
Geniest, este superba rochita . Pune si o poza cu tinuta te rog. Ahh, si daca se poate, as vrea sa stiu si eu de unde ai luat-o.
Conchita, nici eu nu cred ca este asa grav sa ai o pasiune pentru haine si aspectul exterior atata timp cat nu devine o obsesie.
Pozele zic ca-s mai faine facute cu hainutele pe tine, dar tu faci cum te simti tu ok .
La o rochita de seara neagra cu gri metalizat in partea de sus, luata cu pantof negru, inchis, ce ciorapi sa pun? Poate gasesc si o poza cu rochita, este dreapta, pe corp, pana la genunchi, cu bretele subtiri...
Edit: asta e rochita http://picasaweb.google.com/puskin7/Vara2009#5449895516707217074

Sabina spune:
gri sau negri f f subtiri?
Citisem undeva ca e bine sa fie ciorapul cat mai pantoful, pt ideea de subtiere.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si
bb Gheo