Albinutze de Mai-Iunie 2009(66)
Raspunsuri - Pagina 7
LauraOana spune:
anda DANKE pt ! am reusit sa ma molipsesc de la sebastian! ma doare gitul, mucesc si tusesc! FAIN!!! macar el e MUUULT mai bine...
Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian
anda_magda spune:
carla ingrozitor...!!!
sa dea Dumnezeu sa i se intample o minune!
inca un exemplu ca trebuie sa avem grija de noi, ca nu are nimeni altcineva grija in locul nostru.
alynta27 spune:
Salutare! Citesc si eu imediat ce a dat Carla!
Laura sanatate!
Ieri i-am facut lui Matei(David nu a vrut sa serveasca) peste la grill! E foarte rapid si gustos! Am avut macrou! L-am curatat, spalat apoi l-am uscat cu servetele de hartie!L-am dat bine cu ulei de masline in interior si exterior si l-am pus pe grillul incins! L-am tinut cam 3-4 min pe o parte si alte 3-4 minpe alta! Ca sa fiu sigura ca e facut l-am despicat si l-am pus si pe taietura! L-am luat pe farfurie si i-am pus sare, piper si lamaie-zeama! Se mai picura putin ulei si se serveste cu patrunjel verde-eu l-am sarit! I-a placut mult! E foarte sanatos si pt noi!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Carla a dat cazul ei la stiri! DD sa o ajute!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
ancy_2405 spune:
Buna fetele.
Carla Doamne ajutasa treaca cu bine si sa se insanatoseasca,sa se intoarca la puiutii ei.
Noi suntem bine,Alexut creste,face numai nazbatii,e un nazdravan,am fost la pediatru cu el,are 9.750 kg si 74 cm.Duminica ne intoarcem si noi in tara,numai eu cu Alex,tati mai ramane aici pana in august.A m decis sa ma intorc mai devreme sa stea si bunicii mai mult cu el,nu l-au vazut decat pe net,sa ma odihnesc si eu putin,dar avem si pregatirile pentru nunta,care va fi pe 28 august.In mai trebuie sa-i fac 2 vaccinuri si in iunie 2 vaccinuri,sper sa mi le faca in tara.Voi ce ziceti mi le vor face?
La multi ani celor care au mai adaugat cate o lunita si multa sanatate.
Nu mai stiu ce vroiam sa mai zic...
Pupam toate mamicile si toti puiutii si va dorim o zi buna.
Anca mami fericita de Alexandru George 07/05/2009
laurraa spune:
buna fetelor!
doamne,Carla, chiar mai inainte am vazut la stiri cand o adormeam pe maya; am sa le rog si pe fetele de la rugaciune sa se roage pentru ea
maria, ma bucur ca i-a placut lui Darius melodia, e ciudata dar Mayei ii place
philip, eu fac impachetarile la salon cred ca intr=o sapt doua ma apuc sa ma mai documentez cu alaptarea; te unge cu parafina,alge etc apoi te imbraca in folie de sus pana joc inclusiv mainile, in cearceafuri si stai o ora in patura electrica la 70 d egrade; depinde cat suporti; dupa, lasi apa in patura, mai transpiri chiar si o ora dupa asta si e fff bine s afaci masaj caci sunt porii deschisi; trebuie sa ma apuc si sa mai tai din dulciuri si mancatul seara
alynta, la parafango dupa cate stiam eu,dar merg azi la salon la manichiura ped cosmetica si voi intreba exact, era 400 ron abonament 10 sedinte si 45 ron o sedinta la liber,iar masaj 300 ron abonament;iti dau noutatile astazi sau maine ca la 17.30 am programare
fetelor o intrebare mai "ciudata": este normal s ate enervezi la culme pe copil??? o alaptam si ea stie cand ii zic "nu-i voie" si am vazut ca incerca sa ma muste; si ii ziceam nu=i voie si deodata m-a muscat cu toti dintii ei din fata cat a putut de tare de am zis ca a ramas in gura ei de la baza ; involuntar i-am dat o palma la fundulet si am zis mai ridicat:"mayaaaaa,nu-i voie" apus un boticccccccccccccccc doamne doamne si maraia asa non=stop; am luat-o si am pupat-o asa de mult ca mai avem un pic ca ii pupam si fiecare fir de par dar tot nu-mi trecea starea de nervi cand o vedeam asa de aia radu a zis astazi ca vine devreme sa-mi mai iau si eu "liber" sa merg la salon
nu credeam vreodata ca am sa ma enervez sau doamne fereste sa o ating
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii
otiliap spune:
buna fetele!!
maria, multumesc de raspuns.
raluca_ioana, vazut poze. ai o printesa frumoasa foc!!
anda_magda, multumim de cafea. merge tare bine, acu, ca e liniste (piticul tocmai a adormit!!!)
carla, groaznic ce se intampla. ii uram din inima multa, multa sanatate, sa dea bunul dumnezeu sa-si revina cat mai repede, caci copiii au atat de multa nevoie de ea... doamne ajuta sa reziste!!
[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)
nicuratze spune:
Buna tuturor,
CARLA,am citit si eu,ce nenorocire
PHILIP,,cum este Nicholas,este pe antibiotic?
ANCY,eu zic ca ti le fac si drii de aici,voi aveti carnetel ca la noi,eventual sa-l iei cu tine.
LAURAOANA,multa sanatate.
RALUCAIOANA,am admirat si eu printesa
ALYNTA,si Andra mananca odata jumate de peste;si noi am inceput sa mancam la gramada.
CARMINA,spor la treburi,si sa stapaniti sanatosi casuta,ca nu am apucat sa zic
MARIA,FLOBABY,LAURRA,MIHAELUTZA,MAGDA,si toate fetele,va pup.
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)
otiliap spune:
alynta, multumim de reteta! oare eu ii pot da lui matei peste?? ca el e cu dermatita atopica, iar dr mi-a spus sa nu-i dau alimente alergene (banana, portocala, peste, ou, iaurt din comert, etc) ca ma gandesc ca nici n-o sa-l tin toata viata pe un astfel de regim...
ancy, felicitari pt cm si kg!! casa de piatra inca de pe acum va uram!! si nu in ultimul rand drum bun spre casa!! te mai asteptam pe la noi.
laurraa, si matei face la fel. ii spun ca nu-i voie, se uita la mine, zambeste in coltul gurii si apoi fuge cu mergatorul cat poate el de repede catre priza, cabluri, perdele si trege cat poate de el. si eu simt ca mi se urca sangele in cap de nervi, dar incet - incet ma calmez. las ca or creste ei...
[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)
LauraOana spune:
laurra400 lei 10 sedinte??? WoW ce ieftin..eu aici platesc 50€ pe sendinta ..inca nu am inceput dar vreau sa sun saptamina viitoare sa imi fac citeva progamari, ca asa numai merge...numa simt deloc bine in corpul meu.
si eu ma enervez pe sebastian...chiar ieri mi-a facut un show de i-am dat una mica la curulet!chiar daca stiu ca nu a simtit nimic prin pampers tot ma durat inima dupaia!
Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian