"Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *107*"
Raspunsuri - Pagina 8

happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 Uka mai, cica daca nu esti in UUps, nu existi in Constanta...mai nou..asa ca sa zica merci fratello ![]() karaoke mai face?? |
Am niste draci pe fitzuica asta de 2 bani, au scris si azi de el!

Oricum e vedeta nationala ma, a aparut si in Spy sau Star, nu stiu care...vai ce-am mai ras atunci...cate bullshituri scriu astia, ma rog..era si ceva adevar p-acolo

Karaoke, joia,da... cand mergem noi bagam numai batranesti de-astea (drumurile noastre toate, populare

Nici eu nu am stiut cine este Bia pe facebook , dar tare m-am bucurat cand mi-am dat seama, dupa pozele pustilor frumosi..si am fost onorata

Iertare ca nu am inceput cum trebuia cu un neatza voios..scriu printre tipete, telefoane, treaba pe calc de serviciu, suculete,de-astea..

suede spune:
Sa n-arunci pistolul,ca-l vreau si eu!
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui x_ggg
Multumesc mult,Nela! M-am uitat la pozele tale...maneca scurta, soare... ![]() ![]() ![]() ![]() Parca vad ca si Pastele il prindem in nameti! ![]() ![]() -------------------------------------------- UN VOT, VA ROG! Am scos capul in lume!! Mamica mandra de ![]() Poze RARES Povestea nasterii |
Laura

Poze

suede spune:
Nela ,
Adevarul ca-l strange putin!!
Laura fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
Poze

alex25 spune:
Cand terminati cu pistolul ala sa il dati si la mine!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de
ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

happy_uka spune:
citat din mesajul lui selen80 apropo de teleshoppig...eu nu prea am incredre in produsele astea....dar mi-a placut storcatorul www.mediashoptv.ro/index.php?oldal=termeklista&almodul=info&kat_id=61&termek_id=269" target="_blank">ACESTA, daca intr-adevar face ce zic ei acolo....are cineva, sau stiti ceva de el?? |
Trust me, toate sunt porcarii, ieftinituri, nu merita!

happy_uka spune:
citat din mesajul lui techila uka, stiu ca tu intrebai de robotel d-ala curatator, cica se chinuie sotz sa faca rost de unul, sa ii facem proba doua zile ca sa vedem cat e de destept, ca la cati bani costa m-am intepa la inima daca nu ar fi bun. o sa iti zic si tie concluziile ![]() |
Pai la casoaia voastra, trebuia de mult sa aveti

NelaM spune:
Uka, de dimineata am facut fotografii din alea faine, ca ale Carinei, de pe photofundia sau cum ii zice. Sunt mandreata de mine.
De ce te bagi pe calculatorul de servici? N-ai ce face?
Ce face bubulina mamcacioasa?
Mely, voi ce mai faceti?
Eu ma pregatesc de piureut.
Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

alex25 spune:
citat din mesajul lui suede Alex il vrei si tu? ![]() Laura ![]() ![]() Poze |
Eu sunt mare fan, ca deja nu mai poooooooot!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra

Da Doamne sa fim sanatoase!