"Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *107*"
Raspunsuri - Pagina 23
biaz29 spune:
Va urez si eu noapte buna.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
hepilica spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui selen80
se exista, cum sa nu milupa 7 cereale incercam acum....aromele le pui tu, dupa prefinte de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! POZE URSULICA 0-6 luni POZE URSULICA 6 LUNI + nunta |
TOPFER - CEREALE CU OREZ INTEGRAL.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
vik-cj spune:
Miha..ai niste copii minunati. Frumosi de numa'...sa iti traiasca! Si ce par frumos si bogat au si Matei si Iris (spunem noi astea mai cheliute ).
de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
santorini spune:
Miha ai niste copii absolut superbi! Laura e o domnisoara tare frumusica, Iris are niste ochisori de caprioara iar carliontii lui Matei m-au terminat!
de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN
vik-cj spune:
Fetelor si eu va spun noapte buna...sper miine sa fiu mai in forma si mai activa!
de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
Lali_mete spune:
Selen noi stam cuminti aici,dansam cu Tarkan.. stiu sa dansez din buric,si mi-am mai dorit de cand eram minca sa dansez si in stil bollyeood
S-a urcat vinutul la creieras... Bollyeood era de fapt bollywood
Lali Lacra de
Paul-Iulian
santorini spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miha74 uka- faina cartea, avem si noi ceva in genul asteia. S-a jucat Matei cu ea . Cat despre cana cu cioc, parca v-am mai spus, Matei nici nu s-a uitat la ea...dar o am inca, poate poate o vrea Iris. deci ce bei??? am reusit sa pun ceva poze: http://community.webshots.com/album/576973803WvyRld enjoy! Miha, mami fericita de Iris-Teodora (7.09.2009), Matei-Andrei (16.01.2008) si Laura-Ioana (30.09.1997) "Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn) |
Mi-am permis sa pun eu mesajul Mihaelei cu pozele! Va pup, ma duc sa mananc pt ca a incalzit Adi mancarea si apoi somnic!
de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN
selen80 spune:
m-am laudat degeaba, nu stiu parola credeam ca la userul comun nu s-a schimbat...
oricum vad ca picati una cate una....noapte buna Suede, Bia
si nu intra nici petrecaretele in seara asta...stiam eu ca n-am noroc
ma duc si eu la , poate cand ma intorc e atmosfera mai incinsa...
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta