Ce gatim azi (71)
Raspunsuri - Pagina 13
monica-elizabet spune:
nu mai stiu pe unde vazusem ceva super simplu si bun
o negresa in sos muuult de ciocolata (taiata negresa cuburi si apoi servita in castronele cu sos de cioco) cred ca ar merge si cu inghetata pe langa daca ti-a mai ramas de ieri
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
danyalo spune:
Merci Monica...parca aici daduse o fata o reteta de chec cu nu stiu ce rapid si bun??cioco parca? Nu am salvat insa si nu mai retin exact. Inghetata nu a mai ramas...
osna spune:
ieri:
-mamaliga cu branza si smantana,carnati la borcan(primiti din romania)
azi:
-cartofi gratinati si pulpe la cuptor
-rozeta cu mere si scortisoara
o zi minunata va doresc!
mamica fluturasului Matei
hristina spune:
Azi:- muschi de porc la cuptor in vas roman cu multe legume in sos propriu
- ciuperci umplute la cuptor
- rulada de omleta
Poate diseara o prajitura desteapta
Koko76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica-elizabet aoleu koko ce-mi faci...au aparut urzicile??? macar un spanac sa fac si eu sa-mi treaca de pofta Monica-Elizabet Retete in imagini Impresii, pareri, retete sorry! aici au aparut de mai bine de-o saptamana... musaca din carne de vita cu porc si piure de cartofi salata asortata (salata verde,ceapa verde, rosii, castraveti si ridichi) desert...capsuni cu zahar mami de Ilinca Alexandra(27 iulie 2004) si Elena Stefania(24 mai 2007) |
andreiutasg spune:
Ieri am avut zi de gatit:
- supa cu taitei
- pilaf sarbesc cu pui
- tiramisu
MOTTO: Nu pot schimba directia vantului dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeauna la destinatie
ingridnen spune:
Eu am renuntat ieri la traditionala "zi de gatit" in favoarea curateniei de primavara.
Noroc ca s-a oferit soacra-mea si ne-a facut o oala de sarmale
Si niste urzici ! Asa ca nu am facut decat mamaliga
Ingrid si Cristi 7 ani
valentinag spune:
Ieri urzici cu mamaliga
azi sarmale cu carne,ciorba de os afumat cu zeama de varza si spanac cu oua ochiuri
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea