Nou stil de viata (292)
Raspunsuri - Pagina 4

bb_yasmi spune:
neata
cris, multumim de ceai si cafea...lapte nu ai??
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Delidana spune:
'Neata,
Iar a venit iarna, mai bine nu mai venea.
Crys, iau si eu un ceai sa ma incalzesc.
Roxa,
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

CRISCOSTY spune:
BB_Yasmi, am si lapte daca vrei...colega mea vine cu laptele dupa ea, asa ca ma imprumut de la ea
Delia, a venit un client la noi si cand a intrat in birou m-am speriat...ziceai ca-i Mos Craciun, era tot numai zapada. Vai de capul nostru...parca nu se mai sfarseste iarna asta

puskin spune:
Ma alatur si eu grupului care striga venirea primaverii .
Anda, si la Sibiu e frig, ieri dimineata erau -6 grade.
Gabriela, ce bebe mare .
Tumpi, zici ca ai papat mucenici?
Roxa, tot raul spre bine, ai sa vezi .
Mik, mersi de info. Cand ma linistesc cu divortul si restul si o sa am liniste ma apuc de calatorit
si o sa dau de veste sa mai cer info.
Delia, vreau si eu un ceai .

Eftimie C. spune:
Fetelor va citesc pe fuga de la servici.
Danielag am dat raportul meu pe ultima pagina a cap. trecut -1kg.
Roxa jobul din strainatate te tinea departe de familie?Cum de nu te-au convins?
Eu sunt inca racita, dar nu iau antibiotice.Doar pastilute de gat si ceai cald.

tumpi spune:
Neata fete cucuiete.
Si noi tot sub nameti suntem,detest vremea asta si eu care imi cumparasem bulbi de frezii si margaritar ca sa plantez in ghivece, aiurea, ca ingheata inainte de a le pune in pamant.
Ruxi, am papat,da si nu mai am, am scapat de o grija, acum pot sa-mi vad de ale mele.
Sa nu va zic, cred ca bibiloiul lucreaza, am visat aseara ca aveam 80 kg, imi venea sa plang, ma uitam la cantar, ma uitam la mine ca nu mi se parea ca-s schimbata,dar cantarul arata 80.
Delia, cum mai esti cu urechea?Iau si eu un ceai,dar si o cafea de la Cris.
Bb, ce frumos ca plecati in co si eu vreau sa mergem undeva,da ne cam da peste cap venirea in tara care anul asta nu as fi facut-o da e musai.De fiecare data cand zic ca nu mai vin in tara, ca-i aduc pe ai mei aici se iveste ceva.
Oricum as vrea sa ma uit sa vad ceva de Croatia,desi initial la sf anului ne focusasem pe Ibiza.
Avem timp..... cu vremea asta.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Delidana spune:
Crys, macar a venit cu ceva cadouri?
Ruxi, am de sunatoare, de soc, si o chestie foarte aromata cu un oarecare gust de piper. De care preferi?
Tumpi, sint mai bine cu urechea, dar inca nu mi-a trecut de tot. Inca pun picaturi si iau antiinflamatoare. Ar fi trebuit sa ma duc azi la control dar nu mai ies pe vremea asta ca mai rau imi face.
Cica se anunta greva la metrou saptamina viitoare, o bucurie...
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

gusta spune:
Stiu ca nu e locul sa ma plang aici dar vreau sa zic ca nu mai stiu ce sa fac.Mara de cateva saptamani mi-a dat ceva semnale ca nu e bine dar am crezut ca e o joaca iar de ieri sunt neom.Am aflat ca la scoala un baietel ar fi batuta ca azi sa auzim ca de fapt a stras-o de gat cu un fular nu va zic cum am inceput sa plang cand am auzit si cum imi vine sa urlu in continuare.Este foarte afectata de asta ca ii este frica sa mearga la scoala ,eu sunt rupta de realitate.Ieri am crezut ca numai a impins-o na si cine stie ce ,dar azi auzind toata povestea imi vine sa imi dau palme.Am mers din nou la invatatoare si ei sunt muti cand au auzit nu le vine sa creada si nu e inventie ca copilul a recunoscut dar nu e singurul sunt 4.Eu nu stiu cum sa fac ca Marei sa nu ii mai fie frica sa spuna ca cred ca au si amenintat-o.Si nu e singurul copil agresat ca altfel nu stiu cum sa zic sunt inca 2 baietei.Doamne urlu sunt umflata nu stiu ce sa fac imi plange inima in mine altceva nu.Vrea sa zic ca nu pot tine.Olandezul am zis ca rupe azi scoala si cu cine sa vorbesti ca au copii aia niste parinti.
Iertati-ma da nu am cui sa zic ,am vorbit acasa cu parinti si maicamea plange iar eu poate fac problema prea mare,da e mare ca copilul e traumatizat.Vreau sfaturi orice cum sa fac sa imi spuna ce se intampla sa nu ii fie frica ca acei baieti iar face ceva.
Marilena si Mara Augusta

tumpi spune:
Wow Daniela, super , acum doar sa asteptam fetele restante.
Numai o specificatie tb facuta.Roxa si Tzuni din motive bine motivate, sau retras din concurs si sunt scuzabile.
Numai ca din pacate Happy si Danitin sunt cam descoperite, asta daca nu cumva apare si Anca sa ne mai dea raportul si se oate face totusi o echipa, dar chiar si asa o fata ramane pe langa,dar o putem pune in una din echipe.
Sincer cu riscul ca mi-o iau in freza iarasi,nu stiu cum sunteti in viata de zi cu zi,dar aici nu ati avut spirit de competitie, macar daca o faceati pt colegele voastre.
Tzuni si Roxa sau retras, am intles,dar restul puteati macar sa anuntati, pacat de fetele care chiar si-au dat interesul.
Acum astept rosiile , chiar am nevoie sa-mi fac o salata si mi-e lene sa ies afara la cumparaturi
O zi minunata si cu caldura in suflete va doresc.

tumpi spune:
Marilena, imi pare rau sa aud de asa ceva.Dar unde erau invatatoarele cand s-a intamplat asta, copii raman nesupravegheati?
Oricum tb vb cu parintii, luat masuri, copii aia au nevoie de ajutor, ceva se intampla de au recurs la asa fapte.E greu, foarte greu sa dai sfaturi, eu nu pot spune decat ca sunt aici si toate suntem aici si-ti oferim umarul nostru sa te sprijinim asa cum putem.