Nou stil de viata (292)
Raspunsuri - Pagina 14

tumpi spune:
Am vazut si eu ce s-a intamplat cu Carmen,este tare trist.
Cris noapte buna.
Catinel,catinel ma retrag si eu ca vad ca al meu deja e in lumea lui Ene.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

bb_yasmi spune:
si noi ne punem la un film...
somnic pufos sa aveti!
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

mihaser spune:
Neata!
Si noi am facut ieri o musaca de pui cu cartofi...am incercat sa o fac cat mai light...am fiert carnea, am pus ceapa verde fiarta cu putin ulei si multa verdeata...data aviatoare o sa fierb si cartofii!
Mi-am luat cartea lui Mencinicopschi......am constatat ca nu mancam prea sanatos...dar ne indreptam...Cartea incepe cu "suntem ceea ce mancam, dar si ceea ce nu mancam"...Imi place cum suna...poate le suna bine si sotilor slabi consumatori de junk food...efectele se vad pe termen lung...Si al meu sot nu sare de 72 de kg...dar nu-l lasa sa mai ia prostii! Saracu` se executa!
Am facut pozeeee! Am pus cateva aici!
E minunat aparatul asta...I`m in love!

mihaser spune:
tumpi avem obiectiv 50mm la el...dar avem si unul de 200mm...imi place aparatul...abia astept sa imortalizez peisajele din grecia...cred ca o sa dorm pe terasa

CRISCOSTY spune:
Neata! Poftiti la cafea, ceai si placinta.
Ne-am trezit acum 10 minute asa ca acum servim micul dejun Revin...

bb_yasmi spune:
neata
fii'mea mi-a facut "cadou" o dimi sa dorm pana la ora 10!!!! ne-am trezit si noi de 10 min.
miha, sa il stapaniti sanatosi! saptamana asta vii la aerobic??? eu asa m-am invatat sa merg!! mai ales de cand se vede si pe cantar
crys, acum da..pot papa si eu placinta ca e dimi..
ma pun si eu sa pregatesc toate cele necesare pt pranz...inviatii imi vin pe la 12.30.
meniul meu de ieri:
dimi: o felie paine semi cu miere + 200 ml lapte
pranz: un bol de supica de pasare cu taitei
gustare: 2 napolitane mici-mici
cina la ora 18: gratar piept de pui (80 gr) + cartofi prajiti (100 gr) + castraveti murati.
la ora 1.30 cand ne uitam la film am mancat si 2 portocale...
total undeva la 1000 calorii.
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

violeta70 spune:
Buna!
Felicitari fetelor pentru kilogramele pierdute! An_k, La Multi Ani! pentru Bianca, sanatate si noroc!
Daniela stiu ca ma pot mobiliza, imi trebuie doar i\un imbold. Din pacate cu moralul stau prost, sper ca venirea primaverii (in realitate, nu doar calendaristic), sa ma ajute. oricum nu-mi fac mari probleme, stiu ca nu voi depasi 70 kg. De asta o sa am mare grija. Iar incet, incet voi da jos cele 2-3 kilograme dorite.
Zuzilici bine ai revenit, sper ca sanatoasa si revigorata!
Gusta nu am cuvinte la ce ai povestit. Sper sa se rezolve si sa se ia masuri pentru acei copii. Mi se pare un joc tampit. Si dupa cat vad este destul de popular in afara.
ZisaCami
Tzuni
Ati vazut ce frumos este afara! Sper sa fie si mai cald!
Va pup ca trebuie sa plec la niste cumparaturi

CRISCOSTY spune:
La multi ani, Bianca! Sa fii sanatoasa si norocoasa!
Miha, sa stapanesti sanatoasa aparatul si la cat mai multe calatorii sa faci multeee poze cu el. Foarte frumoase pozele
bb_yasmi, o duminica placuta
Violeta, spor la cumparaturi
Ne pregatim sa iesim afara...o duminica placuta tuturor

tumpi spune:
Buna dimineata la pranz si de la mine.
Eu m-am trzit acum juma de ora si daca nu ma trezea pisica mai dormeam.Nu stiu de ce uitandu-ma la ceas am vazut ca este 9 si am zis ca mai dorm.Asa ca m-am ridicat i-am dat sa manance la "copil" si am ridicat jaluzelele de prin casa si inapoi in pat, cand ma uit mai bine la ceas suprise era 11.
Aseara am stat pana tarziu si am citit,ca atunci cand m-am bagat in pat nu mai aveam somn si nici la 1 juma nu m-as fi bagat la somn daca nu se trezea al meu ca-l deranja lumina,ca e tare intersanta cartea.
Mihaela, foarte frumoase pozele, la at mai multe.Si eu sunt cu pozele, cand am fost la Paris in 2 zile am facut in jur de 1500 de poze.Pe mine cand ma vezi sunt cu aparatul in mana.Dar cu toate astea inca nu am reusit sa-l invat cum trebuie sa-l folosesc la cote maxime.Ca manualul este in germana si sunt multe date tehnice care nu le pricep.
Si cum am promis, va invit lao prajitura.
O zi frumoasa va doresc, la noi nu pare,asa ca vom sta in casa la leneveala.Abia astept sa se incalzeasca sa ies cu bicicleta,desi aici unde stau nu e nici un loc frumos unde sa te plimbi.Dincolo aveam un lac si padure in zona,aici....
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)