LMA>Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**175**
Raspunsuri - Pagina 9
carmenada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pisik06 In zona Aviatorilor il ai aproape pe cel de la Piata 1 Mai, dar la o statie distanta e cel de care spuneam, de la Miciurin. Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
Super, o sa le identific pe gps. Mulumesc mult
Ce mai face Ana? Tot mami-hoolica ... vorba lui Dyana..
aris26 spune:
da, cel din 1 mai, dar vezi ca dupa 6 e omor la casele de marcat. daca ajungi la pranz e perfect.
pisik - organizeri intalnire??? in principiu pune-ma pe lista, inca nu stiu ce program am ca depinde cand se deschide portul constanta sud agigea
voi ati mai fost cu din'astia mic la locul de joaca de la ikea? ca eu credeam ca e doar pt copii mai mari.
25 martie 2009
Pisik06 spune:
CARMEN, da, tot mamoholica, m-am obisnuit deja
ARIS, pai hai, luni e intalneala, sper sa avem participanti. Nu e vorba de locul de joaca de jos. Sus, la restaurant e un chiosc inauntrul caruia e un soi de loc de joaca.
Fug un pic afara sa o mai obosesc pe Ana, sper sa nu degeram
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
carmenada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 da, cel din 1 mai, dar vezi ca dupa 6 e omor la casele de marcat. daca ajungi la pranz e perfect. 25 martie 2009 |
Merci de pont, o sa fac in asa fel incat sa evit aglomeratia
Monnvas spune:
La multi ani, Maria Cristiana! Sa ai muultu noroc, ca frumoasa si desteapta esti deja Si multi pt mami.
Monique, din cate stiu Mihaela a mai amanat venirea in Buc cu o luna.
Fetelor, al meu face multe chestii enervante, dar io la una singura ma enervez: scoate mancarea din gura si o arunca pe jos. Se distreaza teribil. Daca-i pun bucati de mancare pe masuta de la scaun, pe unele le baga in gura, dar majoritatea ajung pe jos. Ma enerveaza nu fiindca tre' sa strang, ca oricum tre' sa spal bucataria, ci fiindca daca-l las arunca totul pe jos si nu-i mai ramane nimic de mancare. Bine, e si un pic de orgoliu ranit, adica io pregatesc papa si el o arunca pe jos?? Azi l-am certat si vreau sa va zic ca se distra copios, n-am vazut asa hlizeala nici la gadilat. Oricum, va dat seama ca-mi trecura nervii...
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Gianina34 spune:
buna mamici,
eu sunt in alergare usoara asa ca pupacesc din zbor sarbatoritii, inhat o cana cu cafea si rontai 2-3 biscuiti glazurati
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 10 luni
Gianina34 spune:
pisigri -
multumesc de idee, chiar nu ma gandisem la pireul "lichid" de morcov
avem 10 luni
iuca spune:
Voturile de azi sunt bunicele
provista 25 monede
veronica 45 monede
m-monique 37 monede
inestimeea 53 monede
pisigri 37 monede
elaa 1 spec deshidratare
dyana 73 monede
mireal 67 monede
dodo pui 74 monede
petrean 27 monede
gaza 58 monede
simina 25 monede
shasa 60 monede
inna 37 monede
cristina 71 monede
Gianina34 spune:
am descoperit ca-i plac urzicile miscunicii; le-am facut cu branza si cartof
acum am alta dilema, citind cate-si-mai-cate contin urzicile (mi-a ramas gandul la acid salicilic - sper sa fi retinut corect denumirea) oare cat de des as putea sa-i dau?
astept opinii
avem 10 luni
Gianina34 spune:
pisik - felicitari pentru initiativa noi, din pacate, nu putem ajunge (ooof, serviciul asta)
avem 10 luni