Oua de prepelita la copii mici?

Oua de prepelita la copii mici? | Autor: Leditia

Link direct la acest mesaj

Buna ziua.
Am un copil de 1,3ani si am tot citit in ultima vreme de ouale de prepelita,ca ar fi bune in multe boli.David e bolnav de fibroza chistica,o boala genetica,nevindecabila pana in prezent.Aceasta boala ataca plamanii,ficatul,pancreasul, etc..este o boala cronica si foarte grea,dand foarte multe complicatii.Ei nu pot absorbii din mancare vitaminele liposolubile,prin urmare ii cumpar un preparat special facut pt cei cu fribroza,care contine aceste vitamine,dar si antioxidanti,avand nevoie si de antioxidanti.In fine,nu ma lungesc cu povestea despre el,voiam sa stiu,daca este cineva care a dat copilului oua de prepelita crude?Am inteles ca aceasta cura se face cu oua crude si nu preparate termic.Daca da,s-au vazut eventuale imbunatatiri?
La noi,tratamentul pt fibroza incepe in primul rand cu o alimentatie hipercalorica si este necesar sa aiba o alimentatie corecta,de calitate..astfel incat sa ia in greutate si sa fie bine,sa creasca normal.
Ma tot gandesc de ceva vreme la ouale astea..nu astept minuni,dar ce fac ele de fapt?Si cum spuneam mai sus,as vrea sa stiu daca sunt mamici care au dat la copilasii lor asa mai micuti,caci sincer mie mi-e teama sa-i dau oua crude la varsta asta.
Mai mult,se dau ca atare sau se pot amesteca cu ceva mancarica,sa zicem branzica?(am inteles ca ar fi cam aiurea la gust)
Multumesc.

POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

ledi eu auzisem o explicatie cum ca ar repara adnul. acuma asta am auzit-o asa, de la cunostinte, nu stiu cat de valabila este din punct de vedere stiintific. pare un pic prea de tot

mie mi le dadea mama batute cuzahar, dimineata pe stomacul gol. ca ouale normale facute cu zahar

la copil sub 3 ani parca nici eu nu as avea curaj sa dau ou crud

le poti da si fierte, desi nu stiu cat se pierde prin fierbere

uite am gasit asta http://www.terapii-naturiste.com/retete/cure/cura_oua_prepelita.htm dar nu e scris de medici, asa ca neaparat intreaba pediatra voastra inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Cristi,mersi.As fi vrut mai multe pareri despre aceste cure cu oua,in special la copii mici.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Ledi incearca http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148943&whichpage=1
Si poti da un seach (seara) pe site dupa oua de prepelita. Au fost si sunt multe subicte pe tema asta

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput