Rahova sau apropiere (61)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/karligutza/karligutza.jpg)
karligutza spune:
Alinutza hihi... ti s-a busit acumulatorul, asa ca intrati cu taraita pana va luati altul... mi te imaginez cum "intri, citesti, raspunzi, inchizi si tot asa..."
sa ajunga la toata lumea!
asteptam cumintele poze multe si frumoase... pana atunci, relaxare ca sa se invredniceasca neuronii la toata lumea! nu-i bai... te-as mai fi sunat eu pana te gaseam dar am si uitat... iar acum de ziua ta, mi-a luat cineva mintile ca habar n-am avut!
si acum te-as suna, dar doarme Adeluta de zor... tocmai ce-a cazut in cap de pe scaunelul ei mic mititel nazdravanel! hmmm... n-a patit nimic, dar s-a speriat nitel... si a zis "mami, n-am fost atenta!" pupa-o-ar mama pe ea de fata mica si frumoasa
karligutza
sunt mamica Adelutei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Monica, pai si tu de ce nu esti mai vorbareata?
Eu imi fac un pic griji ca maine trebuie sa zboare soacra-mea spre casa si, poate ati auzit ca sunt cateva tari care si-au inchis o parte din aeroporturi din cauza eruptiei unui vulcan. In Germania nu s-a inchis inca niciun aeroport dar imi fac griji. Daca nu mai pleaca soacra-mea? de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Alinutza, razi tu razi dar tocmai m-am uitat pe site-ul aeroportului si zborurile de azi sunt anulate in proportie de 90%, inclusiv zborurile spre Romania. Asa ca-i groasa treaba! de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
anangel_lexi spune:
Nu a mai zburat soacra-mea sambata, am reprogramat-o pentru sambata asta. Sa speram ca nu se anuleaza si zborul asta.
Sambata am fost in plimbari pe la diverse supermarketuri si iar am spart bani pe flori si ghivece. Mi-am luat 10 Sporul Casei, care sper sa creasca (ca am mai luat unele dar de pe net, si mi s-au uscat aproape toate), 2 gloxinii superbe, o tufa de zmeura si un ghiveci cu leustean care miroase mortal.
Ieri am fost dimineata cu Mariuca la McDonalds ca nu mai fusesem demult iar seara am fost la o colega de-a mea la cafea si praji. Am avut un weekend foarte frumos dar cam scurt. de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
anangel_lexi spune:
Pe unde umblati, mai fetelor? Haideti ca nu-mi place sa vorbesc singura. Uite, dau o .
de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
![](images/user_woman.png)
Alinutzaa spune:
Ola frumoaselor
Vai dar ce liniste e pe aici!!! tz tz tz....nu-i frumos
Lexi hai ca poate maine scapi de soacra. Si sa fie cu noroc floricelele, sa infloreasca si sa va infrumuseteze curtea si casa.
Fetelor, ieri Miria era programata la nastere. Deocamdata am vazut ca nu a aparut nici o veste de la ea. Sper sa fie totul ok.
Eu mi-am luat ieri rezultatele de la niste analize si am un colesterol ingrozitor si ingrijorator de mare. Muuuuult peste limita normala. Si nici macar nu stiu de ce naiba ca la cate salate si fructe mananc, mai am putin si imi cresc urechi de iepure. Azi ma duc si la gineco, sa vedem ce zice si ea, dar ma bate gandul sa repet analiza si la alt laborator ca parca nu prea imi suna bine. Ma rog...om vedea
Fug la Tudor care a terminat de mancat si acum linge farfuria - care e "murdara" de miere de albine si pe care el a reusit sa si-o intinda pe toata fata. Ufffff toate fetele
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 35+
Handmade by Alina
![](images/user_woman.png)
Alinutzaa spune:
Ola frumoaselor
Am intrat sa va spun ca ieri s-a nascut George Andrei, baietel de miria_cristina. Bebe are 3900g, 54 cm si a primit nota 10.
Felicitari Miria!!!! Sa fii sanatoasa si sa te recuperezi repede! Sa iti traiasca copiii si sa va aduca numai bucurii.
Si ca tot veni vorba de bebelusi, am fost si eu ieri la doctor si raportez o grasunica de 2844 g deja - daca o tine tot asa, are mari sanse sa il intreaca pe Tudor care a avut 3900. Dar probabil ca nu se va intampla pentru ca Tudor s-a nascut natural la 42 de saptamani, iar piticuta se va naste prin cezariana, deci mai devreme de 42 de saptamani.
Si gata, fug la treaba ca am casa cu in sus.
toata gasca
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 35+
Handmade by Alina