Rahova sau apropiere (61)
Raspunsuri - Pagina 18
violeta69 spune:
Alinutza,cu intarziere ,sa va traiasca papusica mica si scumpica
va doresc mult,mult noroc si sa fiti sanatoase!
karligutza spune:
Monica "La multi ani!" pentru Alex! ce tortulet ai facut sau si-a dorit Alex de ziua lui? vreun spiderman, vreun trenulet? are si el pasiunea pentru forme/personaje pe tortulete? Adeluta deja stie cu ce vrea sa fie tortul de ziua ei: cu capsuni! si eu ca sa ii dau si mai mult nas am sa i-l comand in forma de capsunica! sper ca o voi bucura f.tare!
Alinutza astept eventual un bip ca te sun eu pt.ca am o oferta speciala cu minute muuuuuulte... timp sa ai de vorbit! Si chiar ca esti superwoman daca tu proaspat nascuta te descurci cu 2 copii din care unul mic sugar si musafiri si rufe de calcat si mancare etc! nicio bunica/matusica nu s-a oferit sa calce? intreb si eu! or s-au pus pe leganat bebelusul? Tudor cum o alinta/priveste? si-a manifestat vreo gelozie ceva?
Lexi multumesc frumos pt.pozele cu flori, insa deocamdata am citit, inca nu m-am uitat pe ele.. am avut si eu niste zile f.pline! cu nimic as zice, daca ma uit in urma, dar in fiecare zi am ajuns la finalul ei zicand ca sunt prea obosita ca sa mai stau pe net! asa ca in weekendul asta am avut pauza de calculator! si nu te teme, bombardeaza aici cu poze! ca eu si cand imi fac timp, ma uit la toate!
Ralucutzaa o sa ma uit si la pozele voastre, mai ales ca sunt atat de recente!
Violeta - floare rara ce mai faceti voi? luati vacanta? va pregatiti sa luati premiul?
ce planuri de vacanta va faceti in vara asta? mare/munte/peste hotare??
noi o sa mergem la Marea Neagra pe litoralul romanesc undeva in jurul lui 15 august... sper sa fie vreme buna, ca stiti vorba aia, "a trecut Sfanta Marie, te-ai *** in palarie" (adica vin ploile); iar saptamana asta, plecam la mama mea in Moldova sa mancam cirese din copac si capsunele din gradina! abia astept!
o zi si o saptamana frumoase la toate fetele si la toti copilasii!
karligutza
sunt mamica Adelutei
_
ALAPTATUL HELPLINE
_
monica-elizabet spune:
Rodicuta, Alinutza, multumesc la fel si voua
tortulet acasa nu am facut doar la mc avem multi invitati si acasa nu am fi putut face fata din pacate...plus ca ei se distreaza mult mai bine acolo...va dati seama ca abia asteapta festa din seara asta (aici asa este atunci cand implinesti atunci faci si petrecerea...nu in we)
pe toate
anangel_lexi spune:
La multi ani, Alex! Sa cresti mare, sanatos, norocos si sa ai parte de un drum lin in viata!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
violeta69 spune:
Monica,cel mai bine e la mac!
si noi ne-am petrecut suminica la mall,la mac...au avut si ei unde sa alerge
Karli,multumesc de intrebare,suntem f bine....
raportez :aseara am terminat auditia la pian
a fost super,Mihnea s-a descurcat perfect
au fost copii de toate nivelurile...el e undeva pe la mijloc dupa aprox 2 ani de studiu....
dar au fost si copii cu premii nationale care au cantat excelent....
altii s-au mai incurcat putin ...din pricina emotiilor cred ...
si azi s-au afisat rezultatele la povestile cangurului unde a luat Excelent
maine avem serbarea la scoala si va canta din nou la pian
va pup
anangel_lexi spune:
La multi ani, Mihnea, cu intarziere!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
violeta69 spune:
Lexi,multumim
nu e cu intarziere,azi e ziua lui
doar de sarbatorit l-am sarbatorit putin inainte
monica-elizabet spune:
La multi ani! Mihnutule, sa cresti mare si sanatos
vio sa-ti traiasca baiatul...felicitari pentru toate reusitele lui, ma bucur nespus