Rahova sau apropiere (61)
Raspunsuri - Pagina 15
monica-elizabet spune:
Duminica placuta tuturor
maine este liber ... deci e we prelungit
vicky...mai zii ceva
anangel_lexi spune:
Da, si noi avem weekend prelungit.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Alinutzaa spune:
Ola frumoaselor
Va multumesc mult pentru urari si incurajari.
Cu alaptatul...ne straduim ne straduim. Garmastan...mai am putin si il mananc pe paine. Il folosesc de cand am intrat in luna a noua de sarcina, tot in speranta ca de data asta va fi mai bine, ca si la Tudor m-am chinuit cu alaptatul. Asta e, trecem noi si peste asta.
Poze cu Antonia, daca vreti sa vizionati, gasiti aici
Va pup pe toate
Alina
anangel_lexi spune:
Buna dimineata!
Vaaaai, ce printesica miiiica si frumoasaaaa am vazut! m-am topit de tot! Pozele in care Tudor o tine in brate pe surioara sunt de inramat, serios. Iar tu, mamico, arati incredibil de bine! Bravo tie! Sa va traiasca minunile, aveti 2 copii superbi!
Noi am avut parte de o vreme foarte frumoasa si calda, incredibil pentru zona asta. Ieri am fost cu Maria la un parc de distractii numai cu jocuri gonflabile, am tot vrut sa mergem pentru ca e numai pana pe 31.05 dar pana acum nu am avut vreme buna. Cand colo, dezamagire mare, Maria pur si simplu nu a vrut sa se joace nicaieri. I-a placut sa le vada si atat. Sub nicio forma n-am reusit s-o convingem sa incerce si ea un tobogan, o trambulina, un tunel, ceva acolo. Asa ca am plecat rapid.
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
anangel_lexi spune:
Karli, uite, cu dedicatie pentru tine: floricele
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
karligutza spune:
ohhh, Lexi dar multumesc!
ce gudutza (adica draguta in vocabularul Adelutei) esti ca te-ai gandit la mine! iar floricelele sunt si ele super dragute si mi-a placut mult cum ai pozat tu "o capsuna" (credeam ca e singura! ) dar pe urma am vazut si una coapta si mai multe verzi.. niceeee! bravo, foarte frumos ca au iesit, inseamna ca totusi ai mana buna la plantat flori/seminte etc...
Multumesc si de urarile de ziua sotului! si sa stiti ca n-a fost rea vointa ca n-am intrat sa multumesc in ziua cu pricina, dar am fost atat de prinsa de sambata pana luni ca n-am avut timp nici sa apas butonul de start al calculatorului! oricum recuperez acum cu multi pupici pt.voi ca v-ati gandit la noi!
Alinutzaaa da da da da! am vazut si eu pozele cu mititica papusica printesica! seamana leit cu Tudor! si e asa micaaaaaaaaaaa... acum vezi ce baiat mare ai si vezi iar cat de frumos e cu un bebelus in brate!? nimic mai frumos! iar tu arati bine (slabutza adica...) ca un pic palida in obrajori parca-parca tot ai fi (sau e de vina lumina, fotografia etc.?) !! esti obosita? cum te resimti dupa operatie?! cum ti s-a parut cezariana? inca te doare burtica? te pup si te incurajez ca iti vor reveni complet fortele in cca. 2 sapt.de la nastere...
Monicutza voi ce mai faceti? se apropie momentul marii calatorii! ati inceput sa va faceti parte din bagaje? o sa puteti veni cu tot ce aveti intr-un singur transport cu avionul? ma gandesc ca in niste ani de locuit in Brazilia inevitabil ati tot adunat lucruri pe care vreti sa le pastrati! cred ca numai cate jucarii au copiii si se fac vreo 2 valize XXL nu-i asa? sper ca Ruxi si Alex sa se descurce cu alegerile pe care le au de facut! ce ramane si ce nu! va pup si va asteptam acasa.. care mai e AMR-ul? sa va facem si voua un pic de galerie
va pup pe toate fetelor!
noi trebuie sa iesim pe afara in curand pt.ca Adeluta de dimineata ma tot asteapta si adineaori mi-a tras o replica din senin: "abia acep sa beg in pac!" (abia astept sa merg in parc)
karligutza
sunt mamica Adelutei
_
ALAPTATUL HELPLINE
_
monica-elizabet spune:
Alinutzaaaa...ce printesica dulce si frumushica foc...sa nu mai zic ca seamana cu tine...
mai si ce grijuliu si iubaretz este Tudor...
pe toti si abia astept sa va revad
rodicuta, mai avem cam o luna...inca nu ne-am apucat de bagaje(doar de curatenie)...ce reusim sa aducem...aducem...ce nu...donam la ruxi la gradi si de-acolo vor ajunge la un centru de copii
lexi, ce figura e Mariuta
pe toate
andre_ea spune:
Alina, ce seamana Antonia cu Tudor in poza asta: http://family.webshots.com/photo/2856544600102452089eJEHJJ . Afara nu mi s-a parut ca seamana asa tare.
Va spun si voua ca eu am apucat sa vad surioara lui Toto, din fuga in timp ce alergam dupa Ilinca.
Monica, abia astept sa ne vedem.
Eu in parc mai mult alerg dupa Ilinca. Ieri a alergat roata pe aleea cea mai mare.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Speranta si incredere pentru David
anangel_lexi spune:
Buna dimineata tuturor. Poftiti la .
Am urmarit aseara semifinala Eurovision si mi-am facut 1000 de nervi ca nu am putut vota Romania, caci Germania nu a putut vota ieri ci doar la prima semi-finala. Nah, voi fi pe faza la finala, cu ambele telefoane pregatite.
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
karligutza spune:
buna dimineata!
ce mai faceti? toata lumea e bine? noi suntem bine si se pare ca am avut un weekend cu premiere! Adeluta are putin rosu in gat dar vineri ne daduse de furca pana la febra 39!! prima data in viata ei o febra asa de mare, ma si intrebam ce-o avea.... dar se pare ca doar de la amigdale a fost! acum suntem ok, facem primul tratament cu antibiotic pe care chiar nu l-am putut evita! asta e situatia!
in rest, am auzit ca a iesit Romania pe locul 3 la Eurovision... asa e Lexi? ai votat si tu? ai putut vota? mie sincer nu-mi place asa de tare ce melodie au avut romanii anul asta la Eurovision, dar daca asta se cere, asta se da! cateodata stau si ma intreb, se mai pot gasi ritmuri noi, combinatii noi de note muzicale astfel incat sa iasa piese super pe piata si nu doar comerciale?? or s-au epuizat combinatiile? eh, dar nu ma bagati in seama cu astfel de intrebari puerile ca atunci cand in copilaria mea inca nu stiam ca Pamantul e rotund si ma tot intrebam daca as merge mult mult mult, departe departe departe, oare la un moment dat Pamantul se termina si e un "hau" mare apoi? acum stiu ca "the sky is the limit"!
va pup, ma duc sa cumpar de la piata o legatura proaspata de leustean ca a ramas ciorba mea fara si stiti doar ca fara nu-i asa de buna.. si sa ii cumpar si niste capsunele Adelutei ca a venit in sfarsit sezonul celor romanesti 100%!
Alinutzaaa? ce mai faci? cum te "impaci" cu papusica? dar restul familiei? poate cand mai prinzi un moment liber ne mai delectezi si pe noi cu o povestioara cu printese!
pupici multi la toate fetele: Lexi, Monica, andre_ea, Alinutzaa, Simona, Dory!!! ???, catus!!! ??, Vicky!!! ??
oare piersicutza noastra de mai demult ne mai citeste? ce mai faci mamicutza noatra din Japonica?
karligutza
sunt mamica Adelutei
_
ALAPTATUL HELPLINE
_