Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *106*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Liliana, pai eu nu am castronele speciale. Pe mine alea de plastic ma enerveaza de mor ca se spala greu. Eu folosesc castronele dinalea de portelan. Doar lingurita am luat din cea speciala de bebe, ca e mai moale si mananca mai usor. M-am gandit si eu sa ii dau laptic cu canuta. O sa vad. Mai intai sa cumpar on cutie noua de lapte praf. Oare de ce nu o exista lapte praf la pliculet, pentru o singura utilizare? Ca asa dau banii aiurea si nu folosesc toata cutia.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

vai ce tare ai fost

Nici noi nu avem castronele din alea bpa free,ne descurcam f bine si cu astea normale,cu 2-3 lei bucata
Nu vreau acum sa intru in polemici cu nimeni,dar si eu mi-am pus intrebarea Lilianei.Eu una nu cred ca un mar cu cereale dat dintr-un castronas simplu nu are acelasi efect ca unul dat dintr-un castron bpa free

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

URAAAAA!!! De ce sunt bucuroasa??? Va spun si voua, ca e si meritul vostru!

Am hotarat sa ii dau legume la masa de pranz. Morcov simplu mai gustase si decretase ca e iak si am bagat si cartof dulce. Nu e moarta dupa ele, ea nu e moarta dupa nimic de mancare, dar a papat binisor si nu a mai cerut completare decat 90ml. Deci sut HAPPY! Da Doame sa e tina cat mai mult si sa papam in continuare.

Cu mucii suntem la fel, parca un pic mai binisor, febra nu are, zic eu, ca doar am zis ca nu mai folosesc termometrul exesiv.

Cam atat de pe frotul de S-E unde ninge si viscoleste de numa'!

BPA free nu am cumparat nici eu, la microunde nu vreau sa fac nimic, dar nici nu vreau sa exagerez...asta nu inseama ca cine a cumparat exagereaza, doar ca asa consider eu pentru bibe a mea.

Pfff, mai vroiam sa zic ceva....

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

La multe lunite Josh
O pe mami si sper sa se rezolve lucrurile in bine

Monica,eu zic ca ii tii pe piticii aia degeaba.Lasa-i sa plece si bucura-te de Dragoselu'

Cristina,sa stii ca inceputul e greu cu olita.Alex,dupa ce a facut primul kk acolo (asta a fost acu' o sapt) s-a simtit tare mandru de el,batea din palme si zicea "bavo Adu,bavo".Nu facem inca la olita de fiecare data ,dar suntem pe drumul cel bun.Il intreb din jumate in jumate de ora daca face kk si il mai "amenint" ca nu-l primeste doamna educatoare la gradinita (dupa care tanjeste,sta la gard si se uita la copii cu asa un drag...) daca mai are pampers

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui suede

Sunt super!
Cum le-ai facut?

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Citat:
citat din mesajul lui suede

Uka ce galerie de arta frumoasa .
Cine mai e pe facebook?

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze

Neata !
Merci , Laura..si mie-mi plac rrrau pozele alea "contrafacute"

Am o stare azi ..n-o sa mai intru ca sa nu va molipsesc..vad ca motivele se aduna ca intr-un bulgare de zapada, minunat
Va pup.

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Poze

http://photofunia.com/

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Liliana, pai eu nu am castronele speciale. Pe mine alea de plastic ma enerveaza de mor ca se spala greu. Eu folosesc castronele dinalea de portelan. Doar lingurita am luat din cea speciala de bebe, ca e mai moale si mananca mai usor. M-am gandit si eu sa ii dau laptic cu canuta. O sa vad. Mai intai sa cumpar on cutie noua de lapte praf. Oare de ce nu o exista lapte praf la pliculet, pentru o singura utilizare? Ca asa dau banii aiurea si nu folosesc toata cutia.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

vai ce tare ai fost

Nici noi nu avem castronele din alea bpa free,ne descurcam f bine si cu astea normale,cu 2-3 lei bucata
Nu vreau acum sa intru in polemici cu nimeni,dar si eu mi-am pus intrebarea Lilianei.Eu una nu cred ca un mar cu cereale dat dintr-un castronas simplu nu are acelasi efect ca unul dat dintr-un castron bpa free

_

subscriu

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

dansu' ploii pentru uka poate se inveseleste

merge???? sau ma scalambai degeaba aicea!?

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Kawaichan, imi pare rau de problemele care au aparut.Sper sa reusiti sa treceti vu bine peste ele.

Liliac, sanatate tie si la dovlecel. Referitor la intrebarea ta sa stii ca eu mmi-am luat bol din acela de portelan, deci cred ca merg si ale tale.

Danuta, felicitari pentru greutate. uau........

Alex, felicitari pentr papacioasa.

Santorini, referitor la cantitati la mese solide noi avem asa
- la masa de fructe papa intre 50 si 190 ml, in functie de ce chef are si cat de tare ii place. Acum, de fapt, eu nu ii mai fac mai mult de 150 ca atunci cand a papat mai mult nu a mai vrut sa manance aproape nimic la amiaza. Desi cantitatea care o vad eu optima la Maria este intre 100 si 130 ml de fruct cu o cupa de cereale. Si atunci nu ii mai dau nici lapte dupa.
- la masa de legume si carne (pe care o accept efectiv doar de vreo 4-5 zile) a papat intre 20 si 200 g (asta ieri). Mi se pare suficeint la masa asta un minim de 160 de grame (aici deja nu mai cere lapte). Ca alaltaieir la 140 g a mai baut 25 ml lapte.

Fetelro, ce ati spune daca cele care ne diversificam am scrie cand avem timp si meniul bebelusului ca sa ne mai inspiram una de la alta?

Maria de exemplu azi are asa
- ora 7 lapte 200
- ora 11,30 mar cu cereale 115g
- ora 14,30 mancarica de cartof dulce+dovlea+vitel+ceapa la care am adaugat niste iaurt ca sa fie pe gustul ei 160g
- La ora 18,30 vreau sa ii mai dau 120-130 lapte
- seara 21.30 lapte cu cereale somnic usor 200

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Vine, vine primavara
Se asterne-n toata tara
Floricele pe campii
Hai sa le-adunam copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Merci Uka!!!
Bag si eu un dans cu Ioana

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

am intrat si eu pe mailul comun sa vad bunatatile

Raluka ma alatur si eu admiratiei generale pt nunta voastra, totul a parut minunat! si Alex de 8 martie este un dulce!

Manga Aidan e scumpel!

Croco fetita ta e SUPERBA!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

eu invat dansul pinguinului pt Uka...sunt convinsa ca va cadea pe spate de la atata ras (a se intelge ca sunt cam "afona" la din astea )

Carina,noi cam stagnam la capitolul asta.
Cu legumele am lasat-o balta un timp,papam in schimb 2 mese de fructe pe zi ;avem asa in meniu: mar,banana,nectarina,branza,cereale simple ;le combinam astfel incat sa nu manance 2 zile la rand banana ,de ex.

_

Mergi la inceput