Matei- Campanie antiabuz *3*
Raspunsuri - Pagina 12
DarkBendis spune:
Oana, sanatate multa Soniei!
Nume campanie: Dragostea nu doare! Nu-ti lovi copilul!
Fluturas fatza: Cand ma lovesc, fug la tine si imi trece. Cand ma lovesti, unde sa fug?
Fluturas verso: efectele abuzului (alinuk). Foto: una din pozele Sabinei
Dragelor, mult succes in campanie si... daca de aici pot ajuta cu ceva (tradus materiale, redactat, resarch etc), o fac cu multa placere! Socrul meu conduce o organizatie/charity care are scop incetarea violentei asupra copiilor si eventual pot sa-i cer si lui ajutorul.
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
denizel spune:
Kay, multa sanatate Soniucai!!!!!
Va imbratisez .
Pentru parinti, de dragul copiilor
"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.
pitzinuca spune:
mai jos pozele de la prietena mea. primele 2 sunt stilizarile uneia luate de pe net, a 3a creatie proprie.
daca va plac, spuneti.
http://news.webshots.com/album/576995700lpHFEM
eu , cu (DPN 20.08.2010), andi (24.06.2003) si tati
_
traduceri si asistenta
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
Lali spune:
Va citesc si va admir pentru campanie .
Am gasit azi o stire despre copii abuzati, este vorba despre toate tipurile de abuz, inclusiv despre cele foarte grave. Deasemenea este o fotografie acolo foarte emotionanta.... merita vazuta:
http://stiri.rol.ro/content/view/596941/2/
inbox spune:
Am vazut si eu stirea la protv aseara, ideea este ca cei care suna la un numar de telefon destinat lor sunt copii mai mari ...cei mici, care nu stiu sa formeze un numar de telefon si sa spuna ce se intampla...ei ce fac?, o incaseaza pana cresc?
Oricum e bine ca din cand in cand sa mai apara cate o stire din asta, poate mai sensibilizeaza opinia publica!
Mami de Maria (noiembrie 2006) si din nou cu burtika !!
Lali spune:
Da, e adevarat, am observat si eu ca cei care suna, conform statisticilor, sunt mai mari, e si normal. In cazul celor mici clar este mult mai de folos sa sensibilizezi parintii.
Mie mi s-a parut fotografia foarte sugestiva de aceea am postat link-ul.
alinuk spune:
legat de stirea de la protv
daca am lua legatura cu aceasta Asociatie
nu credeti ca demersul nostru/campania ar fi mai legitime si ar tinti mai bine catre obiectivul sau???
http://www.telefonulcopilului.ro
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
un vis pentru ei, pentru micutzii mai putin norocosi
www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
natalia_nica spune:
S-a lasat linistea? Avem totusi pe cineva la Timisoara care sa obtina autorizatia?
gabriella1 spune:
off,Oana,multa sanatatei Soniutei.
asa,acum...fiind profesor (la tara,ce-i drept )pot imparti si fluturasi si pot purta si un tricou pe mine. Constat cu amaraciune ca majoritatea copiilor din scoala vin batuti sistematic .Mai nou,copilul se bate cu paru'!!!!!!!! Am incercat sa stau de vorba cu mama copilului ,dar era asa de beata incat a cazut peste catedra .
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
Lali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabriella1 off,Oana,multa sanatatei Soniutei. asa,acum...fiind profesor (la tara,ce-i drept )pot imparti si fluturasi si pot purta si un tricou pe mine. Constat cu amaraciune ca majoritatea copiilor din scoala vin batuti sistematic .Mai nou,copilul se bate cu paru'!!!!!!!! Am incercat sa stau de vorba cu mama copilului ,dar era asa de beata incat a cazut peste catedra . Gabriela "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
In acest caz nu ar trebui sesizata protectia copilului ?