"LMA!!!Ghiocei de martie-Aprilie 2009**174**
Raspunsuri - Pagina 17
m_monique spune:
doranna eu am fost cu andrei in creta cand avea 1 an si 6 luni. am fost la AI.
i-am mai dat mancare de la hotel, dar i-am dat si borcanele. supa o singura data i-am putut da, ca era supa crema de legume. in rest aveau supe destul de ciudate si cam condimentate.
noi ne-am inchiriat masina si ne-am deplasat pe insula. am fost pe la multe magazine mari de unde ne-am aprovizionat pt copil.
alina.n spune:
multumim pentru aprecieri
am vazut ca jucati un joc intru acum sa votez si eu plantatiile
am trimis si eu un mail pe adresa comuna daca vreti sa ma ajutati va multumesc anticipat
_
sirimie spune:
Trecem si noi pe aici
Despre mot - sint niste subiecte deschise aici: http://forum.desprecopii.com/forum//forum.asp?FORUM_ID=55
Selecteaza sa vezi toate subiectele active.
Monica merge singura de la ziua lui Vladut. E in continuare super model dar unul independent
La multi ani bebelusilor care au facut 1 an!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
doranna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui m_monique doranna eu am fost cu andrei in creta cand avea 1 an si 6 luni. am fost la AI. i-am mai dat mancare de la hotel, dar i-am dat si borcanele. supa o singura data i-am putut da, ca era supa crema de legume. in rest aveau supe destul de ciudate si cam condimentate. noi ne-am inchiriat masina si ne-am deplasat pe insula. am fost pe la multe magazine mari de unde ne-am aprovizionat pt copil. ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
monique,
inteleg ca v-a fos bine, nu ati avut pb. cu mancarea lui bb
cate stele avea hotelul, mai stii?
si cu branzica ce-ati facut. i-ati dat din meniul hotelului? noi ii dam zilnic si nu as vrea sa intrerupem
Mami fericita de Iulia-Alexandra (23 martie 2009)
Poze
simplyana_m spune:
Vin de pe plantatii...azi n-am avut spor, am gasit max 5 banuti, nu mai stiu la cine...
Pisik, tocmai ti-am admirat minunea mica! Se face pe zi ce trece mai frumoasa...desi ai zice ca mai frumoasa nu se poate!
Olishka, ne-ai mai povestit tu de fratior, parca-i din povesti! Daca mie mi-e drag, numai din ce ne-ai zis tu ici-colo, dar tie! Davidutu' si Chitibusu' sunt mai bine?
Magdy, multumesc de cipandel! Am vazut si Gabitzu' "baiat mare", si torturile Chiar ca "iti ies" toate!!!
Novus, am vazut zambariciul serios!!!S-a facut asa de "mare" ca poate sa stea si serioasa daca vrea ea!
Am mai vazut: Chishcutza, Damian, Mutzu, Darius-berbecutz, Sophiphi, Inamica, Vladimir, Iulia, Raru . Si inca mai asteptam poze cu Mario si Pisilinca...si am senzatia ca-mi scapa ceva...dar ma iertati voi, ca am avut mult de recuperat...
Si dau send, ca scriu la mesajul asta de 7 ani...Luca scoate niste masele la iveala si e grozav de miorlait.
http://www.lucamic.blogspot.com/
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doranna buna! am nevoie de un sfat din partea voastra... vrem sa mergem la mare in luna iunie, la o mare frumoasa care nu este neagra pana aici totul bun, oferte cu duiumul la agentii de turism, reduceri la early booking, DAAAR... am si eu o obsesie: vreau sa vad apus de soare in mare si nu stiu unde sa mergem... noi am tot mers in grecia dar n-am avut parte de apus in mare, am stat tot timpul pe partea estica m-am uitat eu pe google earth si si cred ca la turci, in kusadasi ar fi frumos acum vine partea a doua a lui "daaaar"... mergem cu bebe, asa ca tb sa avem conditii bune la cazare (stiu, sunt zeci de hotelui, multe stele, AI si UAI), daaaar... nu ma vad izolata la un hotel in mijlocul unui camp, cum inteleg ca se intampla de cele mai multe ori la turci, iar grecii nu prea sunt buni pe all inclusive (si e clar ca pt bebe avem nevoie de AI, adica multe legume, multe fructe, branzici, carnite, etc) am stat in 2008 in zakynthos, la un hotel cu demi-pensiune, daca intarziam la masa nu mai gaseam mai nimic; la bulgari, anul trecut, in septembrie, conditiile au fost excelente, dar ca sa prinzi marea neagra calda tb sa mergi in plin sezon, asta inseamna ca e prea multa aglomeratie si nu-mi place; e complicat.... voi ce ziceti? Mami fericita de Iulia-Alexandra (23 martie 2009) Poze |
Doranna uite aici cum apune soarele in Antalya
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
m_monique spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui doranna
monique, inteleg ca v-a fos bine, nu ati avut pb. cu mancarea lui bb cate stele avea hotelul, mai stii? si cu branzica ce-ati facut. i-ati dat din meniul hotelului? noi ii dam zilnic si nu as vrea sa intrerupem Mami fericita de Iulia-Alexandra (23 martie 2009) Poze |
ne-am simtit toti foarte bine.
hotelul avea 4 stele.
branza i-am dat din meniul hotelului.iaurt i-am cumparat, lapte praf i-am dus de acasa.
pisigri spune:
doranna, eu tocmai pe motiv de bebe nu vreau sa merg la all inclusive, prefer sa merg pe o varianta cit mai "primitivo-rustica" in care sa manince borcanele si mincare din magazin, tinuta la frigider. Nu am incredere nici in mama bucatariilor de hotel pentru un copil de 1 an si-un pic.
Simplyana, io am tacut PINA acum dar acu nu mai pot. Stiu ca religia in general e un subiect delicat si controversat, de aceea poate nici nu ar trebui sa il abordez, da ce sa fac, nu-s o lady.
Eu am scris pe blog de un botez facut ca la carte (adicaatelea ca vara) intr-o biserica in renovare, in care mie mi-au inghetat picioarele cit a durat slujba. Eu asa ceva numesc barbarie. O fi fiind ea ortodoxa, dar tot barbarie mi se pare, si taaare as fi vrut si inca mai vreau sa imi explice mie un preot de ce se practica chestii de-astea.
cred in Dumnezeu, dar ma simt tare departe de BOR. Si da, dupa mine cele doua pot fi separate bine merci. Daca ma stirnesc pe tema BOR, nu mai termin, asa ca aveti grija daca aveti de gind sa imi dati vreun imbold in sensul asta. E adevarat ca sint o norocoasa, pina acum nu am trait tragedii, nu am pierdut persoane foarte apropiate. Dar eu nu pot sa cred ca incantatiile unui preot ar duce vreun suflet in rai (sau ca l-ar ajuta sa se desprinda de trupul fizic si de lume), ca intre noi si Tatal este nevoie de intermediari...
Denisamada, nu stiu daca ai sarit voluntar sau involuntar mesajul meu,te rugam sa ma ajuti sa ma hotarasc a propos de ROR
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)